in IT

SCC face 90 de angajări la început de 2014. Se primesc CV-uri

Anunțul a apărut ieri pe ejobs, iar un afiș a fost lipit pe ușa de intrare în Incubatorul de Afaceri Bacău. SCC face angajări pentru mai multe departamente și se caută în special vorbitori de limbă franceză.

sccCâteva chestii despre SCC:

– se recomandă ca fiind cea mai mare companie care activează în domeniul IT din Europa

– angajează foarte mulți tineri

– în Bacău se vor face 300 de angajări în total

Din câte am înțeles, oferă condiții bunicele pentru absolvenți și nu-i caută neapărat pe cei care au terminat IT-ul.  Chiar dacă nu vă puteți autoevalua capacitățile lingvistice, dar vă apropiați de un nivel mediu și vă descurcați, treceți în CV că sunteți avansat. Indicația asta vine chiar de la care au făcut profilul companiei în cadrul unui seminar, anul trecut, la Universitatea „Vasile Alecsandri”.

Fiind vorba de o carieră, nu vă așteptați să începeți cu un ditamai salariu, mai ales dacă nu aveți experiență. Este clar că va crește periodic în funcție de performanță, dar trebuie să aveți răbdare.

Chiar dacă pe afiș scrie ceva de carieră@scc.com, încercați să aplicați pe ejobs.ro – de-acolo aveți șanse să primiți un răspuns mai rapid. De asemenea, nu vă aventurați cu CV-urile la Centrul de Afaceri decât dacă vreți să donați maculatură.

Pentru limba engleză, există un post de Inginer Service Desk – http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/inginer-service-desk-bacau/593773/sqi

 

 

 

Write a Comment

Comment

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.