Facebook Post: 2021-10-04T10:29:21

Gânduri de după weekend:

*Cred că restaurantele nu au cum să verifice certificatele de vaccinare fără un acord GDPR semnat în prealabil. La cât de prost e gândită restricția, oricine poate intra într-un restaurant cu un certificat generat de oricine, oricum pentru că ospătarii pot cere dovada vaccinării, dar nu pot legitima o persoană.

*Protestul de sâmbătă nu a fost unul al proștilor sau al antivaxărilor (în principiu, pentru că ăștia nu migrează gratis de pe Facebook pe stradă), ci doar a fost confiscat/asumat de câțiva oameni „de bine” care au găsit momentul oportun să se exprime. Cred că a fost mai degrabă un protest al frustrărilor generate de unele restricții făcute pe genunchi de unii politicieni cărora, dacă s-ar ivi ocazia, nu le-aș permite nici măcar să-mi spele parbrizul la intersecție.

*Cioloș a câștigat președinția USR+, dar „tabăra Barna” va avea grijă să fie ca un primar fără majoritate în Consiliul Local, conform experienței dobândite. Oricum, omul e mult mai prezidențiabil decât Dan Barna, iar USR-iștii meritau o m.. lecție pentru felul în care s-au comportat de când s-au trezit cu un țâr de putere.

*Sorin Câmpeanu crede că părinților le e frică că o să fie infectați de copii, nu că aceștia s-ar teme de fapt pentru sănătatea copiilor. Nu am ce comenta aici, m-am obișnuit cu idioți în fruntea ministerelor, nu m-am obișnuit ca idioții să fie și cinici în același timp.

*Ieri am văzut pentru prima dată o molie colibri în Bacău. Mi-am dat seama că e molie, după ce am căutat pe Google pasărea colibri România și Wikipedia a sărit cu răspunsul „Ai vrut sa zici molie, nu pasăre”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.