Dragostea intre oameni e extraordinar de speciala. Inchipuiti-va cata dragoste fata de maica-sa are un roman, care dupa fiecare cuvant rostit zice: „sa moara mama”.
Capitolul 1- O experienta extraordinara…
„Ba, sa moara mama, am fost sa moara mama, la un concert sa moara mama. Ba, sa moara mama daca n-a fost cel mai tare. Sa mor eu daca te mint.” Deci ultima problema pe care o am eu pe cap e ca moare ma-ta. E a ta, tine-o, nu-mi zi mie ca moare. Stai ca am prins ideea, tu vrei sa imi zici cat de tare a fost concertul ala, nu? Tu in loc de adjective, ai decis sa dai o noua clasa, si sa zici ca moare ma-ta. Inteleg, deci tu daca mi-ai zice mie ca ai mancat o delicatesa, mi-ai zice: „Ba, deci un tort mai [sa moara mama] ca asta, n-ai mancat in viata ta.” Interesant, n-am ce sa zic.
Capitolul 2 – Inchei un pact,o afacere cu cineva, si ceri garantie…
„Sa mor eu/mama/tata/bunica, daca nu ma tin de cuvant”. Deci cum ziceam, putin imi pasa ca-ti moare tie catelul,sau ca mori tu. Cu ce ma ajuta pe mine? A, tu oferi un praznic garantie. In puturile gandirii tale suna acum: „Frate, daca nu merge treaba, omor pe cineva, chem omul la praznic si am trei variante: – fie ii dau de pomana si scap basma curata punand pomana drept garantie, – fie i se face mila de mine, condoleante si ma lasa in pace, – fie i se face frica de mine c-am bagat cutitu-n mama”. Foarte inteligent. Ma intreb daca n-ai sa primesti premiul Nobel pentru pace. Si, atunci cand vei prezenta discursul de multumire vei zice: „Acum sunt cel mai….cel mai…. cel mai [sa moara mama] din lume!”
priveste jumatatea plina a paharului, daca moare „eu”, cel putin poti manca putina coliva.
Si totusi e o critica destul de dura si generalizata. personal nu am auzit folosindu-se expresia atat de insistent, dar oricum, felicitari ca le poti surprinde intr-un mod atat de lumesc.
Felicitari pentru creativitate. Sa stii ca te iau consilier imagine. Cu respect, Visinel Costel