Critica adusa cuvintelor [Volumul 2] [necenzurat]

     Desi stiu ca primul articol a fost poate jignitor pentru unii sunt nevoit sa revin si cu partea a 2-a. Ca e mai placuta de unii sau mai putin placuta de altii… putin in pasa. Sincer.

     Asadar multe cuvinte ar trebui sa fie folosite la locul lor si acolo unde isi au sensul. Sa zicem ca mergi intr-o zi pe strada si esti surprins, placut, de prezenta unei domnisoare ce se afiseaza delicat in fata ta, purtand o discutie la telefon. Da impresia ca e din inalta societate, sau ca pretinde a fi. Sa nu zic ca e blonda sau bruneta, nu vreau sa fac discriminari inter-rasiale, dar totusi… tu treci, o admiri…”oau, ce fata, ce gagica, ce femeie”..iti incanta privirea, cand deodata o auzi:”Fata, da-o-n p*** mea pe aia!”, „Da cine p*** mea se crede?”.

    Tu esti nebuna? Ai probleme cu capul, sau poate… Ah, am inteles, nu stii ce e aia p***. Ai auzit cel mai probabil pe tatal tau folosind expresia cand erai mica, si ai zis ca ar fi „cool” sa o folosesti si tu. Ba mai mult decat atat, sa tipi in gura mare ca „p*** ta nu stiu ce” sau „p*** ta nu stiu cum”. Daca se poate sa fie si lume in jur cand spui e perfect, ca doar nah… lumea trebuie sa stie cat de tare si de „cool” esti tu. Te inteleg. Nu esti singura care face asa ceva. Dar hai ca iti explic. Micuta mea inteligenta, „p***” este ceva ce tu nu ai si cel mai probabil… nu vei avea niciodata. Parte de ea nu zic, nu e problema mea…dar tu nu o vei avea niciodata.

     Si totusi, in urma ultimelor cercetari…femeile ar putea sa….. mai bine n-as vrea sa cred asa ceva.
[Acest articol participa la concursul VisUrat]

5 comentarii

 1. Salut Cristi:)
  Ce faci Cristi?
  Sa nu-mi spui ca „faci bine” deoarece intri in contradictie cu cele tastatete in volumul 1!
  In ceea ce priveste volumul 2 necenzurat pot spune doar ca il astept pe al 3-lea cu nerabdare si sper sa fie la fel de bun(daca nu chiar mai bun)decat primul:)

 2. da… se cred mai intereseante probabil..anturajul…sau pur si simplu nu’si dau seama… cine stie…

  continua fraza…”femeile ar putea sa…”

  ps.nu toate „femeile” sunt la fel

  volumul 3:)

 3. eu mi-as permite sa presupun ca…avea parul blond, si intr-adevar, sunt nevoita sa fiu de acord cu tine. nu numai ca nu este elegant ca o femeie sa foloseasca fraze si formulari de genul celor exeplificate, dar nici nu poti folosi ceva ce..nu ai. si…lasa-ma sa nu cred in „ultimele cercetari”… as fi terifiata sa descopar ca sunt inzestrata cu…nu. mai bine nu:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.