in Blog

Bacău: Concurs de baschet pentru prichindei

baschet

Vinerea asta (n.r. 25 octombrie) are loc a treia ediție a competiției de baschet organizată de Asociația Sportivă Magicball Bacău. Puștii entuziaști sunt așteptați în număr cât mai mare la Școala Alexandru cel Bun, începând cu ora 16.

Asociaţia Sportivă MAGICBALL organizează în data de 25 octombrie 2013 a treia editie a Cupei MAGICBALL sub conducerea profesorului Cătălin Ciocan.

Asociaţia Sportivă MAGICBALL vă învită vineri 25 octombrie în sala de sport a Şcolii Alexandru cel Bun din Bacău începând cu orele 16.30. Aşteptăm cât mai mulţi copii interesaţi de jocul de baschet.

Reprezentăm o echipă dinamică alcătuită din specialişti ce iubesc baschetul şi se preocupă de iniţierea şi pregătirea tinerilor în acest sport.

Antrenamentele de baschet se desfăşoară în două săli din municipiul Bacău. Luni, miercuri şi vineri în sala de sport a Şcolii Alexandru cel bun de pe strada I.S. Sturza şi marţi, joi şi sâmbătă în sala de sport a Şcolii nr.10 de pe strada Pictor Andreescu.

Obiectivul nostru este în primul rând să îi facem pe copii să se simtă bine, să fie fericiţi, să îi aducem spre sport şi să creem lideri, campioni.

Am mai dori să menţionăm că Magicball este preocupată atât de activităţile de selecţie a viitorilor baschetbalişti cât şi de organizarea a diverse acţiuni cu caracter de sport de masă cu scop de popularizare a baschetului şi de a oferi şansa cât mai multor copii de a face sport şi de a se educa prin sport.

Un eveniment sprijinit de Primăria Municipiului Bacău care ne-a susţinut activitatea în ultimii doi ani.

Write a Comment

Comment

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.