in Blog

Audio: Ce-am făcut când am fost ameninţat de câinii comunitari. Comentaţi

Am să vă prezint pe scurt situaţia: joi după-amiază am fost ameninţat* de vreo 6 câini comunitari în timp ce tranzitam noul parc de lângă bazinul de înot. Evident, situaţia se petrece în municipiul Bacău, pentru cei care nu ştiu de unde scriu. Cu puţin tupeu, am scăpat fără să fiu muşcat şi am sunat la poliţia locală Bacău (era singurul număr al unei autorităţi locale pe care îl ştiam). În timpul ăsta haita s-a năpustit asupra unei femei cu o greblă în mână (probabil o angajată de la spaţii verzi). Iată ce a ieşit:

[audio:http://talentirosit.ro/wp-content/uploads/2011/12/politia-primariei-sesizare.mp3]

Urmăriţi atent sesizarea şi spuneţi ce părere aveţi despre această situaţie.

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Bun, sa incepem cu inceputul 🙂
  – Bravo pt stapanirea de sine si pt atitudinea corecta in acea situatie 🙂
  – S-a intamplat ceva? Adica crezi ca a intervenit cineva?
  Sincer, nu ma astept sa sara politistii in masinile lor cu sirene si sa alunge cainii, dar poate daca mai multi oameni ar suna, ar intelege ca e o problema si atunci poate promisiunile Primariei ca pana in martie avem strazile curate s-ar si respecta.
  Apropo strang caini de pe strada?

 2. Acusi revin acasa si ma duc peste domn primar :)) si asa cred ca sunt faimoasa ca fiind nebuna care ii innebuneste cu telefoane, urmeaza si live sa ii pun la treaba 😛

 3. mai, cred ca ai facut bine ce ai facut. rezultatele nu stiu care o sa fie, dar sunt curioasa sa aflu. In Bucuresti ma descurc altfel: am spray cu piper si la cat e de scund un caine, nu risc sa-mi intre mie in ochi spray-ul ala.

  Oricum, de departe, cea mai faina parte a conversatiei e accentul vostru de Moldova. Chiar mi-era dor sa-l mai aud 🙂

Webmentions

 • Pe cine suni când te atacă o haită de câini? | talentirosit.ro 16 decembrie 2011

  […] scris articolul ăsta şi am cerut opinii* ca să văd dacă numai mie mi se pare hilar faptul că eu vorbeam la telefon […]