in Internet/Web

Topul celor mai multe „detonări de bombe” din presa sportivă

Totul a început cu două materiale din presa sportivă care anunțau detonări de bombe la CFR Cluj și Zenit Sankt Petesburg. Se știe că presa din România exagerează, ocazional, iar pe sport se folosește foarte des limbajul specific tabloidelor. Totuși, folosind un agloritm pus la dispoziție de Google, am căutat puțin și am observat că „detonatul bombelor” a devenit o adevărată profesie, mai ales pe site-ul celor de la prosport.ro.

Astfel:

detonează bomba detonat bomba total
prosport.ro 19000 78800 97800
gsp.ro 704 4770 5474
sport.ro 756 75 831
digisport.ro 15 4 19
dolce-sport.ro 0 5 5

Nu mai are rost să spunem că numărul total al detonărilor de bombă a depășit formidabila cifră de 100.000.

PS: Felicitări site-ului prosport.ro, care nu a întrecut doar numărul mențiunilor din presa sportivă, ci și pe cele din presa națională și tabloide la un loc.

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Sunt incredibili aia de la prosport, cele mai NEimportante stiri au ca titlu ” asta va schimba cu totul lumea” “soarta romaniei se va schimba complet” . Penibil , ar trbui sanctionati.

    Comentariu editat: „fără cuvinte cheie la nume”

Webmentions

  • Articolele quality de pe GSP.ro și campania Click less, think more - Marius Sescu 12 septembrie 2012

    […] Campania e binevenită, doar că e ciudat ca GSP.ro să se promoveze ca având articole quality, normale, decente, în condițiile în care ei sunt pe locul doi în topul site-urilor sportive ce folosesc detonari de bombe si alte expresii …. […]

  • Când breaking news-urile nu mai sunt breaking 12 septembrie 2012

    […] e nunta unui țigan bogat sau arestarea unui clan de interlopi, în care site-urile de sport au peste 100 de mii de articole ce conțin în titlu detonează bomba.De asta presa o duce așa cum o duce, de asta publicul migrează spre alte surse de informare, fie […]