televiziunile locale şi online-ul pe timp de criză

1tvbacău la 225 de unici/zi/bacau continuă să impresioneze prin complexitatea sa în online. din păcate, site-ul îi cam dă de gol: #poza

tvbacău şi-a luat ţeapă cu #domeniul punct ro şi stă în cârca deşteptării de ceva timp. nu are contor de trafic propriu, nu-şi fac reclamă la tv pentru site. mi-e dor de alfa tv. ăia aveau logo mişto, intra emisia de pe protv sau de pe prima tv (audienţa era mai ridicată) şi grafica era mult mai bună. acum şit #poza – n-ai să vezi niciodată jurnalul naţional în cârca antenei 1.

realitatea tv bacău e bengoasă rău de tot. au avut un #site destul de frumuşel pe care publicau ştirile. a ţinut vreo lună, apoi s-au mutat la mămica pe secţiunea local. nu tu contor de trafic, nu tu reclamă proprie.

eurotv nu a avut, nu are şi nu va avea, probabil, site. partea nasoală e că nu au niciun ziar în spate, audienţele nu se măsoară şi nu am auzit vreun radio care să facă reclamă la vreo emisiune. noroc, aş zice, de aghiuţă care mai aruncă programul din când în când.

ideea este că, dacă aceste televiziuni s-ar scărpina pe chelie şi şi-ar pune în picioare site-uri cu nişte contoare de trafic, s-ar putea vedea un procent din puterea lor de penetrare a opiniei publice. de fapt, ar trebui să-şi facă reclame pe post la site-uri, traficul ar fi, bineînţeles, de căcat, şi uuups! – au pus-o.

3 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.