din politicul bacovian

Romeo Stavarache s-a întâlnit cu Mircea Sandu şi a avut loc o conferinţă de presă şi câteva strângeri de mână. Se pare că cineva a uitat că FRF vine de la federaţia română de fotbal şi s-a lăudat cu o sală polivalentă de 10.000 de locuri. O fi pentru futsal, dar Bacăul nu are echipă. La fel s-a pomenit de construirea unui stadion cu o capacitate de 30.000 de locuri care se pare că nu are teren. În 2008, amplasamentul părea să fie în zona în care se va construi acum noua polivalentă. (stadion 2008, stadion 2010).

Vişinel Balan a intrat în top 20 naţional în cursa pentru a intra pe listele PNL pentru alegerile din 2012, la Consiliul Local. Nu ar mai trebui să precizez că, pentru Bacău, Vişinel conduce detaşat cu 203 susţinători, urmat de Gavriloaia (109) şi Griţcu (85). Interesant este faptul că actualii consilieri locali (Mircea Fechet, Mihai Sustac) nu şi-au manifestat interesul pentru platforma tnl, chiar dacă Stavarache a anunţat că va ţine cont de rezultatele înregistrate.  #link bacău, #link naţional

4 comentarii

  1. Legat de cele scrise va anunt ca PNL-ul va lua act de rezultatele online. E foarte important ca nu sunt simple voturi…, sunt voturi de sustinere cu mare greutate. Fiecare sustinator ofera niste date importante ceea ce ofera greutate in sustinerea candidatului. PNL-ul si-a asumat anjagamentul sa raspunda pozitiv la rezultatele online. Cred in munca mea si in efortul celor ce ma sustin. Cred in toti ce ce vor sa manance dar si in cei ce vor sa moara de foame. Oricine are dreptul la intepretare…, e important sa o faca dupa o cercetare amanuntita.
    Daca sunteti atat de grijuli, fac un apel la constinta voastra civica, va rog sa ma sustineti:)

    Va urez o duminica placuta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.