in Blog

ShareThis este un plugin care oferă butoane pentru bloggerii dezaxați

 

Update: Am făcut un program care face infuzie de share-uri și tweet-uri pentru butoanele neoficiale din pluginul sharethis. Pot incrementa cu până la 2 share-uri și tweet-uri pe secundă:

înainte de rulare

înainte de rulare

după 1 minut de rulare

după 1 minut de rulare

ShareThis este un plugin care adaugă butoane sociale în articolele de pe blog. Când am promovat afla, m-am referit la genul acesta de pluginuri, care le permit blogărilor să integreze butoane sociale neoficiale, cu sistem de contorizare propriu. Astfel, cei care sunt puțin dezaxați din punct de vedere emoțional (cerșesc afecțiune) își pot manipula numărul de distribuiri sau aprecieri prin contorizarea clicurilor de pe buton. Adică statisticile lor n-au nicio raportare matematică la ceea ce s-a distribuit pe rețelele de socializare.

Am simțit nevoia să precizez asta, apropo de cei care se laudă că sunt zei ai blogosferei la nivel local sau național.

Write a Comment

Comment

  1. Deci de asta nu vor oamenii sa renunte la ShareThis.
    Eu tot le ziceam unora ca are prea multe JS-uri, prea multi KB si se pot implementa butoanele de share cu ceva mai light si ei: nu, Batman, Batman…

  2. intr-o lume normala sunt importante clicurile pe butoanele respective chiar daca nu au ajuns sa finalizeze prin postare. Macar au avut intentie daca nu si directie.

    Sunt unele site-uri unde nu se oboseste nimeni nici macar sa dea un clic

    • Nu dau exemple de blogări pe care îi cunosc personal pentru că nu vreau să mă trezesc cu geamurile sparte :D. realitatea.net e unul dintre site-urile care folosesc prostia asta. Ar mai fi nenea ăla care scrie articole pentru femei, radu f.. (a scris zoso despre el și l-am folosit ca exemplu în clipurile din următoarele două articole).