„Cum se face o infuzie de share-uri și tweet-uri” sau „cum transformi un blogăr în zeu”

Update: O variantă mai simplă a progrămelului care umflă contoarele ShareThis poate fi descărcată de aici.

În articolul precedent, am pomenit de un program care umflă contoarele de pe  butoanele neoficiale ale rețelelor de socializare. Grație sistemului social promovat de cei care folosesc ShareThis, am reușit să fac un tutorial despre cum poți băga 1000 de share-uri și tweet-uri la un articol,  în mai puțin de 10 minute. De ce să aștepte oamenii să le crească cifrele organic, când pot foarte bine să se mintă singuri și să se autoidolatrizeze (from zero to zeu).

În clipul de mai jos am folosit două exemple: unul din blogosferă, despre care zoso a scris că e „cel mai tare blogger al țării” și al doilea din presa online, realitatea.net, care are o platformă ce „nu suportă alte butoane” (wtf?). Veți vedea varianta clasică, cu multe clicuri, urmată de prezentare progrămelului pe care l-am scris în vreo 4 linii de cod (mi-a luat cam 3 minute pe cronometru, cu tot cu algoritm).

Ca să înțelegeți: programul nu are nicio treabă cu site-urile menționate, nu le accesează și nici nu „sparge servăre, ioane!”. Dacă vreți să vedeți numărul real al reacțiilor de pe facebook, folosiți unealta pe care v-am prezentat-o săptămâna trecută.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.