in Internet/Web

O poveste cu SEO pentru începători

A face un SEO de calitate nu este o artă, dar există totuși câteva baze după care se poate ghida orice activist online. Motorul de căutare este ca un orb într-un bloc de apartamente. Când îți bate la ușă, trebuie să-l primești și să-i arăți pe unde să intre și ce găsește. E important să nu se rătăcească prea repede prin vecini. Trebuie să folosiți aceeași limbă, ca să comunicați eficient. Trebuie să știți locul în care se află și unde trebuie să ajungă. Dar, mai ales,  trebuie să ai grijă câte portițe de ieșire îi oferi.

Încearcă să-i dai acces ușor la conținut, să nu cotrobăiască 10 uși pentru a da peste un pahar cu apă. Dacă ușile tale îl duc la apa vecinului, s-ar putea să nu te placă. Va reveni, desigur, dar are nevoie de o cale sigură și facilă.  Dacă ai conținut de calitate, vecinii tăi te vor ajuta și-l vor trimite înapoi. Iar el se întoarce, găsește ce i-a fost indicat că va găsi și te va pune pe o listă. Va ști să treacă pe la tine mai întâi.

Asociați acum povestea de mai sus cu un crawler, robot, link intern, limbă, limbaj, codificare, link extern și pagerank. Dacă vă reușește din prima, ați înțeles cam care sunt bazele SEO.

black-hat-seo-techniques[1]

Write a Comment

Comment