in Foto

Marţi se protestează pentru închiderea CIC Bacău (Amurco)

Conform unui comunicat de presă al grupului de iniţiativă Închideţi Amurco! Opriţi Poluarea!, marţi, 15 februarie 2011, de la ora 10.15, în faţa Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului, str. Oituz, nr. 23 (vis-a-vis de Tribunal), are loc o acţiune de protest pentru închiderea fostului CIC (actual Amurco).

Toţi băcăuanii care nu mai suportă poluarea cu amoniac de la Amurco (Combinatul de Îngrăşăminte Chimice – CIC) sunt aşteptaţi la o acţiune de protest.

(comunicatul integral  aici)

Write a Comment

Comment

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Dupa ce ani de-a randul a fostul unul dintre finantatorii de baza ai PD-L-ului, prietenul lui Videanu (pe numele sau Ioan Nicolae) nu mai vrea sa cotizeze la teschereaua lui Basescu. Bacauani, haideti sa-l pedepsim pe Ioan Niculae… si sa-i inchidem combinatul chimic din Bacau!!! Bacauani, semnati petitia pentru inchiderea Amurco… cine-l tradeaza pe Zeus trebuie pedepsit!

  2. Nu ne intereseaza nici zeus, nici basescu, nici iliescu, nici antonescu, niculaie a servit mai cam toate partidele care au fost la guvernare,el este deasupra partidelor si a avut si are oameni peste tot .problema noastra nu e niculaie ci amoniacul,de ce acum? pentru ca pe 31.dec.2010 ERA ULTIMUL TERMEN SI trebuia sa se puna la punct pentru a obtine autorizatia integrata de mediu..si rog sa fim seriosI si sa nu facem afirmatii gratuite fara suport de adevar!MACAR ATATA LUCRU DACA NU VRETI SA VA IMPLICATI!

Webmentions

  • Azi, 175.000 de băcăuani s-au chișat sincron în sus | talentirosit.ro 15 februarie 2011

    […] februarie 2011, un grup de cetățeni, majoritatea reprezentanți ai presei, au protestat pentru închiderea Amurco (fostul CICh) din Bacău. Motivul era că s-au depășit de prea multe […]