in Blog

FOTO: Temele primăriei, tainele “terenurilor nimănui”, maşina care paşte şi parcul care nu merită iluminat

Câteva scurte de pe terenurile nimănui:

1. Asociaţia iubim natura a făcut curăţenie acolo unde nu trebuia: în groapa de gunoi. Tema pentru acasă era a primăriei şi a angajaţilor dar, fără supărare pentru băieţii de la “iubim natura”,  mizeria trebuia să rămână acolo pentru că de asta se învaţă  prea iubiţii cu nărav.  Cine ştie, poate aşteaptă vreo asociaţie să rezolve şi iluminatul public, nu?

Foto 1: Iubim Natura

2. Tot în zona asta s-a descoperit s-a hotărât ăştia să dea nişte găuri acolo de unde au căzut stâlpii  (care au dispărut prin februarie datorită grupului IPB că stagnau undeva pe spaţiul “verde”). Ori se gândesc să ascundă cablurile care ieşeau din pământ, ori au de gând să pună stâlpi noi, cine ştie? Cert este că există o firmă care se ocupă de treaba asta şi culmea: Nu este E ON!

3. Laurenţiu Botin, moderatorul emisiunii *Deşteptarea de seara*,  zice într-un comentariu pe talentirosit că unul dintre “terenurile nimănui” nu a făcut parte din schimbul de pe vremea lui Sechelariu. Este opinia omului, dar dacă ne amintitm bine, cam ăsta a fost motivul pentru care s-a construit parcul Divertis şi s-a distrus “Orăşelul copiilor” din acea zonă: să se facă pârloagă, nu? Oricum, luni se va depune o cerere prin care se va cere primăriei informaţii cu privire la acele terenuri.

http://talentirosit.ro/wp-content/uploads/2010/03/terenurilenimanui.png

Terenul din discuţie este cel notat cu verde

4. Tot cu privire la “terenurile nimănui” am descoperit un individ care a ieşit de Paşte cu maşina la păscut pe terenurile LPS (cele cu roşu pe hartă). Culmea, individul care a lăsat-o acolo s-a gândit că este o parcare sigură, mai ales dacă o bagă şi  în poartă, ca să-i tragă unul o minge şi să-i zboare oglinda. Cert este că jucătorii au tratat-o gentil şi au avut grijă ca mingea s-o ocolească – “ceapa mamii lor de ratangii!”

5. Parcul Divertis – cel care acoperă Milcovul, Ghioceilor, Alecu Russo, Cornişa, Stadionului, şi Miron Costin în ceea ce priveşte spaţiul amenajat de joacă – era pe 9 aprilie plin de tineri. Totuşi, cei de sus au zis că nu e bine ca tocmai acum să fie amenajat, sau măcar iluminat, că cine ştie câte răutăţi se pot înâmpla. Parcă totuşi nu sunt destui copii cu bunici pe-acolo şi o investiţie aici nu rentează dom’le, deloc. În 2004 era bun că dădea bine la campanie. Asta este, măcar de-ar construi mai multe parcuri, să nu bată omul drumul până acolo unde coşurile de gunoi sunt băgate după gard , nu?

Foto 1: Andonie Mihai