in Blog

Femele şi masculi. Fraze prelucrate

Ah, un articol cu femele şi masculi e mană cerească pentru cititori. Păi pentru că astea sunt alea care vin direct din realităţi obscure şi neprelucrate de minte.

Femelele şi masculii sunt specimene foarte complexe. Nu prea ai ce să le reproşezi mai ales atunci când vine vorba de despărţiri. Ah, desigur, sunt reacţiuni diferite din partea fiecăruia, însă majoritatea se bazează pe cel mai frumos termen pe care l-a inventat omul. Minciuna.

Acum minciuna poate fi caracterizată la rândul ei de foarte multe cuvinte. Majoritatea se învârte în jurul câmpului lexical al idioţeniei. Şi, cum nu se poate fără un exemplu bine identificat, iată-l:

Inidividul îşi surprinde individa umblând după un alt făt frumos. Tipa vine la el şi îi zice: “Nu e vina ta, eşti un băiat de treaba, e vina mea.” Acum, în termeni ştiinţifici asta e una din cele mai stupide replici consacrate din filmele de proastă calitate. Masculul ar trebui să se simtă mai bine, adică să scoată limba afară şi să se bată în cap cu un ciomag de vreo 3-4 ori că ea zice că nu e vina lui. N-a greşit cu nimic, totul e ok, poate să înceapă să cânte colinde de fericire. Ura.

Altă replică demnă de invidiat inteligenţa curcilor este aia cu: “Eşti prea de treabă”. Serios? Ţi-ai dat seama de asta după ce ţi-a făcut curat în debara şi era gata să îţi bată covoarele? Adică sunt sigur că ţi-a duc gunoiul cu cea mai mare plăcere şi dup-aia ţi-ai permis să-i zici bietului tâmpit: “Uite, tu eşti un angajat bun, dar trebui să îţi dăm drumul. Sistemul ne impune.” Măi să fii al naibii. A, bineînţeles că e o replică preluată dintr-un film de romanţă falsă. A se aminti replica: “You’re too good for me”.

E nasol. O întrebare pentru feminităţile care se ocupă cu astfel de replici: “Vouă nu v-a dat “mă-ta” să vă uitaţi la desene animate când eraţi de suptul ţâţei?”

Masculii nu sunt aşa. Ei când vor să o comită nu zic prea multe. Se duc direct la alta, îşi rezolva problema şi se întorc liniştiţi, fără să comenteze nimic. Adică este un gest mai păcătos, dar măcar e original. Nu poţi să-i zici că şi-a scos replicile din filemele cu Casanova sau cărţile cu stele pe creştete. S-a dus omul a testat terenul, dacă e bine se întoarce, dacă e rău la fel. Tot aşa. Viaţă bună.

Apropo. Sper că nu am comis-o, nu?