in Blog

Contrasens a intrat pe contrasens: Îşi dă ignore pe messenger

Citez direct:

Asa ca, daca mai primesc astfel de mesaje, aplic regula celor trei lovituri: la primul mesaj dau avertisment, la al doilea – un alt avertisment si, la al treilea deja ID-ul respectiv este la Ignore.

Poate nu ştiu să citesc eu bine: ce scrie sub titlul de la articole?

Asta e blasfemie dom’le. Adică eu să nu dau mass cu articolul meu, dar să dau cu ale tale. Ha! Data viitoare să dai un mass, nu dedica un întreg articol pentru asta, că se ridică ăia care se simt vinovaţi împotriva ta.

Write a Comment

Comment

 1. E vorba despre doua probleme diferite: eu m-am referit la bloggerii care dau “mass” -uri tot mai dese cu creatiile lor; ceea ce ofer cu acel “Trimite prin Y! Messenger” este ca un vizitator sa recomande un articol unui prieten.

  Asa am putea sa scoatem si butoanele gen “trimite pe twitter” pe acelasi motiv.

 2. @ContraSENS – Personal eu am o lista cu cei carora le trimit articolele, dar tot mass se cheama. E ca si cum as da sa citesti tu articolul, apoi acelasi mesaj l-as da copy paste la altul si tot asa. Atunci nu se mai cheama mass, am facut si asta – ba chiar am personalizat mesajul pentru fiecare individ. Intr-un final m-am saturat si am inceput fac listuta cu personaje care sa primeasca massuri gen cele importante: contrasens si alte talente irosite, apoi aia de care nu-mi pasa si primesc masul poate sa mai citeasca si ei ceva scris de mine.

 3. Sunt suparat, sunt extrem de trist. Niciun proprietar de blog bacauan nu-mi trimite un link cu articolul lui demential. Poate sa fie si mass, poate sa-mi bazaie tare YM-ul, promit ca nu voi reactiona. Din contra, voi fi fericit ca traiesc intr-o lume vie, in miscare.

  multumesc!

  PS Cine nu vrea concurenta, sa se mute cu blog cu tot la tzara!

Webmentions

 • Talent Irosit, nota zece… | Reporter Liber 16 februarie 2010

  […] mai tare postare pe care am citit-o astăzi pe un blog îi aparţine lui Cristi, care pune la punct lucrurile cu colegul […]

 • O replică bună pentru Bibire | desteptarea.net 16 februarie 2010

  […] supărat pe cei care-i dau mesaje pe mess, cu linkuri la blogăreli. I-a venit și replica, de la Talent Irosit. Bună replica. […]