Băcăuani, mişcaţi-vă fundurile la meci! Ştiinţa Bacău – UCM Reşiţa

Băcăuanii ăştia au un stil aparte de a-şi demonstra lenea. Dom’le, nu e vorba că nu ar vrea să meargă să susţină o echipă pentru a face performanţă, ci e vorba de lene. Dacă s-ar putea ca omul să supravieţuiască doar stând în casă şi uitându-se la filme proaste cu Chuck Norris, ar face-o. Şi nu că nu le-ar păsa, că dacă echipa ratează un meci automat intră individul pe un site gen bacausport.ro şi comentează că sunt varză, că habar nu au – ca şi cum ei ar fi fost mai buni dacă ar fi intrat pe teren în locul jucătorilor.  

Afişul

Băieţii ăştia de la Ştiinţa fac şi ei ce pot, dar nu pot nici ei să câştige un meci în care echipa adversă e susţinută de mai mulţi fani decât echipa gazdă. Ce naiba, ne-au invadat reşiţenii acum? Adică ăia se pot duce vreo câteva zeci de mile să-şi susţină echipa, dar duhoarea asta de băcăuan nu-şi poate ridica fundul din pat pentru câteva minute? Ia hai!

Ca să nu mai comenteze toţi că echipa nu face performanţă: puştii ăştia au adus onoare sportului băcăuan, în timp ce fotbaliştii de la FCM au frecat menta. Acum se află pe locul trei cu 17 puncte, la 4 puncte în spatele ăstora de la Reşiţa. Ce înseamnă asta?

Păi dacă îi batem poate se gândesc ăştia să renoveze Sala Sporturilor şi la exterior, că arată de parcă şi-ar fi făcut toţi nespălaţii nevoile pe ea. Aparenţele nu înşeală în cazul acesta.

Pentru Ştiinţa, pentru un public civilizat, pentru un sport respectat, pentru Bacău – Baftă Ştiinţa!

6 comentarii

  1. Parinti, inchideti-le calculatorul si aduceti-i la meci! 🙂
    Intrarea va fi 2 lei, am specificat acest lucru pentru ca am vazut intrebarea aceasta pe mai multe bloguri/siteuri!
    Forzza Stiinta!

  2. ce simplu le scrii….. incerci sa fii formator de opnie, dar intai trebuie sa fii documentat si apoi. Ca astfel de vorbe le auzim seara prin scarile de bloc acolo unde se feresc de frig adolescentii.
    Nu fi suparat pe mine. te rog.

  3. Felicitari pentru demersul tau si al colegilor de a aduce cat mai multa lume la sala pentru a ne sprijini favoritii. Chiar si Otto Heel a spus ca maine echipa are nevoie sprijinul publicului pentru a obtine o victorie de patru puncte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.