Aplicații făcute de mine în 2013

shutterstock_116070142

1. Încep lista cu softul pentru nevăzători pe care promisesem că-l voi dezvolta, însă nu am mai găsit timpul necesar. Codul sursă îl am, mi-am îmbunătățit tehnica și sper ca în 2014 să lansez un soft cu un algoritm bun, care să nu crape la fel de ușor.

https://juverdeanu.ro/blog/am-dezvoltat-un-navigator-we-controlat-de-mouse-pentru-nevazatori/

2. Advertica Social Media Link Activity (fblink). Sub brandul agenției conduse de mine și Marius Sescu, am lansat un serviciu care îți spune cât de puternic a pătruns un link în Social Media. De când l-am lansat, se fac interogări zilnice, numărul lor ajungând la 1896 la data publicării acestui articol.

https://juverdeanu.ro/blog/am-lansat-advertica-facebook-link-activity/

3. Fake Share This – ca să demonstrez utilitatea Advertica Social Media Link Activity. Fake Share this e un progrămel de Windows care umflă butoanele de sharing oferite de scripturile „ShareThis”. Popularitate: puțin peste 100 descărcări.

https://juverdeanu.ro/blog/descarca-programul-de-falsificat-contoarele-sociale-sharethis/

4. J-List – topul blogurilor din Bacău. Actualizat din 30 în 30 de minute, aplicația îmi umple căsuța de e-mail și sper că efortul merită, iar în 2014 blogării locali își dau seama că nu poți fi cel mai bun înseamnă să combini calitatea materialelor cu frecvența publicării acestora.

https://juverdeanu.ro/blog/j-list/

sursa foto: programator via shuttertock

2 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.