in Blog, Internet/Web, IT

Aplicații făcute de mine în 2013

shutterstock_116070142

1. Încep lista cu softul pentru nevăzători pe care promisesem că-l voi dezvolta, însă nu am mai găsit timpul necesar. Codul sursă îl am, mi-am îmbunătățit tehnica și sper ca în 2014 să lansez un soft cu un algoritm bun, care să nu crape la fel de ușor.

https://juverdeanu.ro/blog/am-dezvoltat-un-navigator-we-controlat-de-mouse-pentru-nevazatori/

2. Advertica Social Media Link Activity (fblink). Sub brandul agenției conduse de mine și Marius Sescu, am lansat un serviciu care îți spune cât de puternic a pătruns un link în Social Media. De când l-am lansat, se fac interogări zilnice, numărul lor ajungând la 1896 la data publicării acestui articol.

https://juverdeanu.ro/blog/am-lansat-advertica-facebook-link-activity/

3. Fake Share This – ca să demonstrez utilitatea Advertica Social Media Link Activity. Fake Share this e un progrămel de Windows care umflă butoanele de sharing oferite de scripturile „ShareThis”. Popularitate: puțin peste 100 descărcări.

https://juverdeanu.ro/blog/descarca-programul-de-falsificat-contoarele-sociale-sharethis/

4. J-List – topul blogurilor din Bacău. Actualizat din 30 în 30 de minute, aplicația îmi umple căsuța de e-mail și sper că efortul merită, iar în 2014 blogării locali își dau seama că nu poți fi cel mai bun înseamnă să combini calitatea materialelor cu frecvența publicării acestora.

https://juverdeanu.ro/blog/j-list/

sursa foto: programator via shuttertock

Write a Comment

Comment

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Webmentions

  • Iubesc Viaţa » Blog Archive » Cea mai mare surpriză

    […] timp ce eu bântuiam în căutarea unei teme, Cristi Juverdeanu îmi instalase TEMA. Mă uitam și nu îmi credeam ochilor! Era TEMA pe care o dorisem încă de […]

  • Jurnal de femeie simplă 17- Ale Evei fiice… | Iubesc Viaţa

    […] în discuţii, vouă, celor ce îmi faceţi viaţa mai frumoasă. Îi sunt recunoscătoare lui Cristi Juverdeanu pentru tot suportul tehnic pe care mi-l oferă şi îl rog să îşi arunce un ochi pe aici, că […]

    • Related Content by Tag