in Internet/Web

www.dinbacauonline.ro, pe măsura ghidulbacaului.ro?

www.dinbacăuonline.ro se vrea a fi un nou portal pentru Bacău. Diferenţa, spun administratorii site-ului, o va face faptul ca se va incerca preluarea celor mai importante ştiri din presa locală şi cea naţională, despre Judeţul Bacău şi nu doar din Municipiul Bacău.

Site-ul va deveni, astfel, al patrulea portal pentru Bacău. Platforma a fost instalată şi aşezată de subsemnatul, iar mecanismul de preluare al ştirilor este filtrat de un administrator care va specifica sursa şi va aşeza ştirile în pagină, pe categorii. Din spusele acestuia, formularul de contact va fi deschis oricărei sugestii sau reclamaţii.

Pe viitor se va încerca indexarea celor mai importante evenimente, locaţii de petrecere a timpului liber pentru toţi locuitorii judeţului, informaţii sanitare şi de interes general. De asemenea, se vehiculează dezvoltarea unei secţiuni de anunţuri, dar şi de subiecte propuse de cititori sau informaţii la cerere.

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Daca va prind ca furati stiri de pe Ziarul de Bacau va rup picioarele! Sa fie clar, ceea ce faceti voi acolo nu se cheama agregare, se cheama furt, indiferent daca puneti sau nu sursa. Cata vreme luati textul INTEGRAL, Codul Penal numeste asta furt intelectual.

  2. Un rand sa imi iei din munca mea, pentru a-l pune pe rahatul ala de site, si nu doar ca te bat de iti suna apa in cap, dar iti dau sa inghiti si contractul de drepturi de autor in baza caruia eu muncesc pentru obtinerea si redactarea acelor informatii pe care vrei sa le furi! Soarece, trezeste-te, ca altfel ai sa regreti amarnic ca te-a facut mamica ta contemporan cu internetul si cacaturile tale de bloguri.

  3. wow. ce probleme aveti. niste jurnalisti blocati in legi care oricum nu sunt cum spune el :)) si niste baieti care fac bloguri.pentru baietii care “furati” cum zice batranul jurnalist va indemn din toata inima si tot sufletul sa “furati” pentru ca aveti voie…explicatia bate logica si legile voastre…atata timp cat un eveniment s-a intamplat poti sa scrii despre el cum si ce vrei tu si NU iti trebuie facultate sa faci asta ci mai degraba pasiune, consiinta, poate si umor..asa ca dati-i bice si cititi stirea de pe 2-3 situri si scrieti-o in felul vostru care va fi oricum unic pentru motoarele de cautare. fa-ti analizele caline.sa printezi cand ai castigat in instanta din romania pentru plagiat pe internet :))) cap de melc

  4. Vad ca toata lumea se pricepe la cititul din Codul Penal ca la cititul in cafea. Adica sar peste articolul cu amenintarea si ajung direct la furt. Totusi, zic eu, o dieta de trei luni la racoare nu strica nimanui, nu?

Webmentions

  • Pentru de dimineață | aghiuţă 19 martie 2011

    […] Talent irosit scrie despre un nou site cu știri muncite de alții. […]