Vişinel va juca într-o comedie revoluţionară la PrimaTV

După cum a anunţat şi pe blogul său personal, Vişinal Bălan îşi va începe cariera TV într-un serial de comedie la Prima TV, debutând pe micile ecrane marţi, 28 iunie 2011, de la ora 21:00.

Eu, Tu, El si Ea” trateaza relatiile dintre oameni, analizeaza tipologii de cuplu si prezinta situatii comune, in care cu totii ne-am aflat la un moment dat, cu sau fara voia noastra. Sunt genul de momente pe care le povestesti si repovestesti prietenilor si la care de fiecare data se rade cu aceeasi pofta.

Zic „revoluţionară” pentru că tot „sitcom-ul “Eu, Tu, El si Ea”, care va fi difuzat saptamanal la Prima TV, a fost filmat doar cu aparatura DSLR Nikon. Pentru filmarea celor sase episoade ale primului sezon au fost utilizate trei aparate Nikon D7000, precum si obiective Nikkor 16-35mm f/4, 24-70mm f/2.8 si 70-200mm f/2.8.

Şi, ca să fiu şi rău, rolul lui Vişinel nu se aseamănă deloc cu ăla pe care i l-am descris eu atunci când a jucat teatru pentru Avon. Deloc, deloc. Urmăriţi şi trailerul dacă nu mă credeţi:

PS: Sper să nu mai fiu ameninţat cu bătaia după articolul ăsta. M-am săturat să-mi fac reclamă la pistolul cu bile.

4 comentarii

  1. Ioi, nu cred ca trebuie sa se supere cineva de modalitatia autorului prin care si-a evidentiat parerea despre mine in acest articol. Eu am fost surpins de acest articol dar in acelasi timp m-am adaptat. Nu mi-a fost deloc usor sa accept ca am putut transmite un astfel de mesaj „dacă n-aş şti mai bine, aş zice că există o relaţie ceva mai intimă între el şi o parte dintre actriţe.” Insa cu toate astea apreciez creativitatea talentului irosit.
    Toate cele bune!
    PS: Sper sa nu-ti transmit acelasi lucru si cu fetele din film:)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.