in Blog

Ştiri din internetul băcăuan

contrasens.com a fost picat în acest weekend. Se pare că băieţii de la hosting i-au jucat o festă unuia dintre cei mai mari blogări băcăuani. Problem s-a rezolvat cam în 48 de ore.

www.donedeleconomic.blogspot.com nou blog în blogosfera băcăuană aparţine fostului ziarist de la Steagul roşu (nu versiunea nouă, ci versiunea care a devenit Deşteptarea în 1989 ), Petru Done.

criticaţi.ro, site-ul coordonat de Ionuţ Avram este realizat sub platformal Drupal. Nu ar fi fost uşor de aflat dacă la accesarea link-ului http://www.criticati.ro/admin nu ar fi apărut platformă în formele ei naturale. Ar fi bine dacă ar exista o linie de cod să-i afişeze acea pagină doar dacă administratorul este logat.

deşteptarea.ro nu şi-a ascuns link-ul de administrare prea bine, astfel, la accesarea http://www.desteptarea.ro/admin apare un mesaj “fwefwe”, semne că programatorul a fost cam leneş. Se poate rezolva problema respectivă cu un mesaj de tip 404 pentru utilizatorii nepoftiţi în acea zona.

desteptarea.net începe să fie la fel de cunoscut precum cotidianul local desteptarea.ro la nivel local şi naţional . Se pare că Shrek, autorul celui mai controversat blog,  începe să capete credibilitate din ce în ce mai mare.

steagulroşu.ro a fost citat de hotnews.ro şi devine încet încet o sursă rentabilă pentru ziarele de scandal naţionale.

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Webmentions

  • Pentru de dimineață | aghiuţă

    […] Expert irosit are știri din internetul băcăuan. […]