in Blog

Stavarache este cel mai puternic om din România

Romeo Stavarache

Sau cel puţin asta au lăsat cei de la PSD să se înţeleagă. Adică, se face o alianţă politică la nivel naţional ca să fie daţi jos mafioţii din PDL, se uneşte dreapta cu stânga, un soi de ciclop cu doi ochi, se face marea cu sarea, iar Stavarache îşi permite să le dea cu flit la toţi. Iar asta în condiţiile în care USL-ul se roagă, practic, de el să accepte alianţa. Păi, când trei partide politice trag de tine şi nu te ameninţă că ai zburat în secunda doi cu o replică gen: “hai dute-n …” – înseamnă că eşti puternic.

 

De altfel, Hrebenciuc a zis de Stavarache că suferă de sindromul  “Hrebenciuc şi mafioţii” şi că va folosi tot asta în campanie ca să câştige alegerile în Bacău. Pă dracu. Stavarache poate face ceva de impact mult mai mare. El poate ieşi din PNL acum, poate zice că refuză ca “băcăuanii” să facă parte dintr-un pact atât de “parşiv” – şi să pape voturile la toţi cei care cred că PNL+PSD înseamnă idiocraţie. Îşi taie panglicele, scoate vreo 2-3 nume de mafioţi din PSD Bacău, mânjeşte niţel şi PNL-ul (că doar acum ştie cu ce se mănâncă) – şi are votul băcăuanilor.

De ce? Pentru că are c***e, de aia.

foto: Fox

 

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Cel mai puternic om din Romania?? Cred ca nu e cel mai puternic nici macar in familia lui….Restul sunt reglari de conturi, manevre, invarteli invelite sub denumirea de “negociere politica”. Problema lui Romeo e daca sa linga sau nu unde a scuipat in ultimii ani. :Wink: Cel mai puternic om din Romania?? Cred ca nu e cel mai puternic nici macar in familia lui….Restul sunt reglari de conturi, manevre, invarteli invelite sub denumirea de “negociere politica”. Problema lui Romeo e daca sa linga sau nu unde a scuipat in ultimii ani.

  2. :Pleasure: :Happy-Grin: :Delicious: :Tounge-Out: :Tounge-Out: :Worry: :Happy-Grin: :Happy: :Wink: :Tired: :Cry: :Cry-Out: :Disapproval: :Angry: :Amazed: :Overjoy: :Shout: :Who-s-the-man: :Zzzzzz: :Sad: :Whistling: :Daze: :Caveman: :Geek: :Bully: :Mad: :Approve: :Thinking: :Bully:

Webmentions

  • Pentru de dimineață | aghiuţă 21 aprilie 2011

    […] a fost Victor Ponta în Bacău. Au scris Kristofer, Inima Bacăului, Ionuț Avram, Cristi Juverdeanu, Contrasens, Kaysha, Aghiuță, […]