in Blog

Sechelariu vs. Popescu: Se va împrumuta fostul primar pentru proces?

D. Sechelariu l-a dat în judecată pe F. Popescu pe motiv că l-a jignit, l-a calomniat şi i-a umilit familia. Mda. Adevărul este că un blogăr poate fi un insensibil şi un porc câteodată, dacă are curajul să scrie despre un om de afaceri care este persoană publică (fost primar etc.). În fine, să nu complicăm mai mult situaţia, trecem la subiect.

Pentru că i-a cerut blogărului daune morale de 300, 000 de lei, D. Sechelariu trebuie să achite suma de aproximativ 10,000 de lei numai pentru a deschide procesul. Adică are nevoie de o sută de milioane de lei vechi, iar într-un interviu pentru Sport Total FM a zis:

Am incercat sa fac o academie de tenis aici, la Bacau. Mai avem jumatate din proiect. (…)  Urmeaza sa se construiasca inca o sala dubla, de doua terenuri, cu 200 de locuri. Deocamdata, este blocare de bani din cauza actualului primar.

Academia de Tenis este un proiect privat, ceea ce înseamnă, logic şi teoretic că D. Sechelariu nu mai are fonduri proprii şi personale. Întrebarea este: Se va împrumuta pentru a intra în proces cu F. Popescu?

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Banuiesc ca sunt speriati de moarte. Sa nu exageram totusi, Popescu foloseste un limbaj mai mult decat indecent cand este vorba de fostul primar.
  Nu ca nu ar merita, dar banuiesc ca cine se aseamana, lucreaza impreuna la un moment dat. 😀

 2. popescu fura curent. chiar nu se vede?ca bine v-a mai indoctrinat.sunt curios ce-o sa va spuna cand trebe sa de-a cei 5000 de lei lui Seche.binenteles ca tot erou o sa fie in ochii vostri, ha, ha, ha .

 3. @Colosul din Ro…
  Eh, nu te ingrijora pentru el… 5000 de lei ii ia de la primarie, parodn, din bugetul orasului, pentru o monitolimbizare de presa facuta la comanda…
  Daca-s 300.000…tre’ sa mai castige stava 2-3 mandate, ca nu poate sa-i vireze toti banii deodata 🙂 Asa, mai in rate, cate-un pic.
  Cat despre meciul popescu-seche, nu mi se pare chair confruntarea secolului… popescu nu era asa de antiseche pe cand taia frunza la caini ca nu’sh ce director in trust, fara sa faca nimic remarcabil. S-a trezit acuma, ca vin banii din alta directie… daca maine l-ar plati iar seche, ar injura in partea opusa. E o mlastina, iar popescu isi castiga un trai facand bulbuci in ea, si-atata tot.

 4. @Tudor
  Eu ma cert o data la 6 luni :))) (daca nu cumva mai rar), in rest sunt o persoana pasnica 🙂 Asa ca nu vad nici o problema. Da’ e bun si putin pacifism, nu zic nu…

Webmentions

 • Blitz News vesele și triste | aghiuţă 3 august 2011

  […] Talent irosit și Kaysha au scris despre procesul pe care mi l-a intentat Sechelariu. Mulțumesc. […]