in Ad, Blog

Savarina, înţeleasă greşit

E timpul ca generaţia de după 90 să înţeleagă ce e aia o savarină, cum arată ea şi de ce nu e bine să te apuci să te hilizeşti ca o vacă proastă atunci când cineva o aduce în discuţie. Adică, trebuie să te gândeşti puţin dacă vrei să faci analogii aproape geniale.


În primul rând, savarina e prăjitura aia pe care ţi-o cumpăra tac’tu atunci când erai copchil şi răgeai că voiai ceva dulce. Nu vreau să-mi imaginez ce copilărie ai avut, de te apuci de făcut gesturi de masturbare atunci când pomeneşti de frişcă. Ş-apoi, cum ţi-o imaginezi tu pe mă-ta atunci când îţi vorbeşte că o întâlnire cu un băiat însemna o savarină la cofetărie?

În al doilea rând, gândeşte-te că o să vrea mă-ta să te trimită după o savarină ca să-şi amintească de vremurile bune. Ce-ai să faci atunci? Ai de gând să te apuci de râs, apoi să o serveşti? Sau poate aude fecioru-tu de la generaţia bătrână de prăjitura aia cu frişcă de se spunea că era cea mai bună pe vremuri. Poate vrea şi el una doar aşa, cum, probabil, ai vrea şi tu să bei cuic sau să mănânci o gumă turbo. Ai să te apuci de reprodus filme porno ca unul care merită să aibă p*** tăiată pe feliatorul de salam?


Serios? Oare ce naiba o fi în mintea celor care se gândesc la fel şi fel de stupizenii atunci când aducem în discuţie o banană, o savarină, frişcă, lapte, acadea sau îngheţată pe băţ. Personal, v-aş pune într-o cuşcă cu bizoni în călduri, ca să aveţi satisfăcut fiecare gând retardat produs de creierul lipsit de cute.

‘ndicapaţi.

sursa foto> http://www.ladonna.ro/

Write a Comment

Comment

  1. Savarina e o intreaga filozofie a gustului. Neavenitii pot tiri totul in derizoriu .
    E o surpriza materialul de fata. As fi jurat ca-i scris de Rusanu :)) dar…e bine facut.