in Blog

Prefer să-i bag în pizda mă-sii. Eu sunt român şi iubesc România***

Când e vorba de natţionalitate şi patriotism, cei mai mulţi dintre români regretă că s-au născut într-o ţară condusă de nenorociţi şi ticăloşi. Eu nu regret. Eu sunt român şi doresc ca prin acest articol să-i trimit direct în pizdele mamelor lor pe cei care mă jignesc, pe cei care-mi zic rromân cu doi de “r” ca nişte analfabeţi spurcaţi, pe cei care-mi zic că sunt ţigan pentru că sunt mai brunet sau pe cei care-şi permit să îmi facă neamul de căcat peste hotare sau între hotare.

Prefer să-l înjur pe ăla care mă îndeamnă să plec pe meleaguri mai civilizate, să mă duc ca slugă şi să spăl moşnegii italieni sau spanioli ori francezi la cur, ca să-mi arăt identitatea şi calităţile dobândite ale naţiunii româneşti. Prefer să-l înjur pe ăla care strigă în gura mare că ţara lui e de căcat când el e căcat tot la cur şi nu e în stare nici să-şi spele chiloţii.

Trăiesc în una din cele mai grandioase ţări de pe planetă şi asta nu mă-mpiedică să-mi doresc ca cei care mă îndeamnă să nu merg la vot să aungă în puşcărie şi să fie înţepaţi în cur cu genitalele pe care ei şi le-au băgat şi apoi le-au scos ca să le bage iar în România.

E ţara mea, “frate” şi în ea prefer să te naşti şi în ea prefer să mori. Aşa că România mea, sau rromania ta… sau oricum ai învăţat tu în educaţia ta retardată din fundul toaletei publice din cartierul tău – e ţara care merită măcar un pic de respect. Şi, “frate” – te înjur cu tot respectul dacă pentru tine, ţara mea e românica. Te jignesc personal dacă pentru tine neamul meu e de vină pentru toate căcaturile pe care le-ai acumulat din viaţa ta şi n-ai fost în stare să te scoli şi să lupţi pentru dreptul tău.

Eu sunt român. Am nume românesc. Îmi cunosc imnul naţional. Ştiu culorile steagului. Ştiu unde e România pe hartă. Ştiu să merg la vot. Tu ce sexul patriei eşti?

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

13 Comments

 1. Fenomenal!asta este al 2-lea lucru imbucurator pe ziua de astazi, sa stiu ca inca mai exista oameni nobili care sunt capabili sa raspunda in fata propriilor greseli si sa fie absolut constienti de tot ce fac, fara sa dea vina pe PATRIE!…foarte dur ce-i drept acest articol( ma refer ca sa nu cumva sa se trezeasca vreun “dur” sa-ti dea papara pe strada pe undeva), dar in acelasi timp foarte realist!!eu vin la vot:D…nu pentru ca mi-ar incarca unii frigiderul cu detoate( nu mi-ar strica deloc…si-asa vine Craciunul:)))…ci pentru ca suntem parte din aceasta tara si avem dreptul la o opinie, decizia noastra in calitate de cetateni conteaza!cu mult respect pentru autor…Sarbatori Fericite!

 2. Eu unu’ nu ma duc la vot pentru ca nu pot alege ce mi se ofera de data asta.si cei care se cred patrioti sa se intrebe de cate ori au tinut mana la inima cand s’a intonat imnu’?de cate ori ati pus un drapel in geam de 1 decembrie? Mai ganditi’va

 3. @Florin – Stii expresia aia lansata de happyfish – sa alegi un rau mai mic? Mergi si alege dintre astia doi. Cat despre partea cu drapelul – un american, caci pe ei i-a luat toata lumea in slavi – nu tine drapelul dupa el dar cand e vorba de tara lui zice: “The greatest country in the world”.

 4. Intre base si prostanac nu exista raul cel mai mic,parerea mea.si cum zice Huidu,refuz sa le dau giru’ meu pentru a’si bate joc de oameni in continuare

 5. @ Cristi, nu stiu cum sa zic, dar americanu ala are dreptate. Acu’ poa’ sa ma injure autoru’ articolului, dar nu sunt deloc mandru de tara mea pentru ca conducatorii sunt toti niste hoti, iar majoritatea oamenilor umplu strazile de gunoaie, si te “injunghie” pe la spate cand au ocazia.

  Repet, pot fi injurat pana am frigideru’ plin de sarbatori… Tara asta o putem schimba doar noi!

 6. @OZN – Tu nu esti injurat in articol tocmai pentru ultima replica. Nu-ti cer sa fii mandru, iti cer sa contribui nu sa critici. Iti cer sa nu ma numesti rroman, sa nu ma indemni sa nu merg la vot, sa nu-mi zici ca tara in care m-am nascut e de cacat, pentru ca eu nu am venit pe lume in WC si sa nu-mi stalcesti numele tarii care se cheama Romania.

Webmentions

 • Două motive pentru care îl votez pe Corneliu Vadim Tudor*** | talentirosit.ro 23 februarie 2010

  […] la cap că-s român, hoţ, ţigan, cerşetor, nespălat, păduchios. Prefer un preşedinte care să-i bage în mă-sa, nu să cerşească un “salut” de la piticu porno numărul 1 al Franţei (n .r. […]

 • Un român adevărat | Dan Lee 23 februarie 2010

  […] Articol scris de Cristi Juverdeanu pe talentirosit.ro […]