in Blog

mârlan, caut loc de muncă

.. de o perioada  bună de timp, sunt nevoit să suport comentariile unui (unor) indivizi care mă fut la cap (scuzaţi exprimarea de cartier naşpa) că sunt angajatul lui Răzvan Bibire, angajatul lui Stavarache, sub tutela lui Aghiuţă, frate de sânge cu Avram şi nu mai ştiu care parte a liberalilor şi pesediştilor. Nu le mai suport acum. Le cenzurez, le şterg, le pun în spam, mă şterg la fund cu ele, trag apa, etc.

Dar mi-a venit totuşi o idee, după ce am citit wikipedia, aghiuţă şi ploieşteanca: să dau anunţ la ziar:

Tânăr, 20 de ani, potenţial student, calităţi scriitoriceşti în tehnoredactare – caut job în domeniul mârlăniei. Voi citi zilnic toate blogurile, voi lăsa comentarii maliţioase, voi face o cercetare despre mamele blogărilor, voi afla care sunt ziariştii şi pot căuta cu succes filmuleţe cu politicieni pe youtube spre a fi difuzate în campanie.

Ce pot aduce în plus faţă de mârlănia dumneavoastră? Sunt în stare să scriu corect, cu semne de punctuaţie după cuvinte şi nu între spaţii, capabil să folosesc proxiuri pentru a comenta cu ipuri diferite şi pot inventa adrese de e-mail reale, pentru a da impresia că sunt real. Sunt în stare să pun semnul exclamării în faţa fiecărei afirmaţii (a nega orice) a unui blogăr sau ziarist.

Solicit legitimaţie de troll, buletin de hater şi vechime în mârlănie. Aştept oferte.

PS: Bănuiesc că eşti plătit destul de bine pentru a mima un handicapat mintal, nu?

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. pai daca nu iei bani ca lingau al stavarachienilor si faci toata treaba asta asa de flori de mar inseamna ca esti UN MARE BOU.sa-ti spun si de ce : cei pe care ii idolatrizezi si le faci servicii indirect , produc bani stavarachieni pe cand tu ? hai sa te aud acuma : eu fac asta din convingeri si deontologic vorbind eu sunt un tanar care….MARSH MAI PROSTULE DE AICI ! DUTE SI BASHESTETE IN PIATRA NEAMT, POATE ACOLO TE CRED AIA ! BOULE !

Webmentions

  • Pentru de dimineață | aghiuţă 20 decembrie 2010

    […] Talent irosit comentează obsesiile mârlanilor de net. […]