Ion Iliescu are alergie la proteste

019.Vacanta-pentrecuta-in-Moldova-1976_(1)

16.11.2014: Victor Ponta și-a recunoscut  înfrângerea, la 2 ore după ce Dragnea a zis că diferența e mică, dar că e în favoarea PSD. La intrarea în sediul alianței, întrebat dacă are emoții, Ion Iliescu a răspuns: „se poate zice și așa”. Mai departe, premierul a spus că el ocupă această funcție datorită unor forțe politice.

17.11.2014: Ion Iliescu spune că vrea să ia parte la congresul extraordinar al PSD.  Ponta spune că pică legea amnistiei și că e pregătit să colaboreze cu președintele ales. Antena 3 începe să-l scoată pe Klaus Iohannis din rândul băsiștilor. Mircea Badea recunoaște puterea internetului și începe să vorbească pozitiv despre tineri, fără să-i mai porcăiască.

18.11.2014: Meleșcanu își anunță demisia.

Ceva îmi spune că PSD-iștii știau că au pierdut alegerile încă de la ora 18, dar au așteptat indicații din partea liderului suprem care a mirosit că organizarea unui protest nu-i a bună. Situația începea să semene destul de bine cu cea din 1990: cenzură la TV, turism electoral pentru binele partidului și jigniri aduse oamenilor cu drept de vot. „Golaniada” s-a transformat în „lozincardie”.

„Poporul trebuie calmat dacă vrem să mai avem partid.” Și-a dat seama că lumea-i furioasă și s-a temut de reacție, așa că a început să tragă sfori și să facă liniște. Ce-i drept, minerii și-au cam pierdut cheful și puterea.

 

Un comentariu

  1. eu ma intreb cum se face de jurnalistii aia de la antene nu realizeaza cat sunt de stravezii incercarile lor de manipulare si, mai ales, incercarile lor de a o drege. mai ales acum, post-factum.
    zici bine. mai zi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.