in Blog

I-auzi: cafteală cu mascaţi, droguri şi sânge în disco la Marinaru’

Una scurtă care circulă prin taxiuri.

Cică astă-seară (8,05,2010- 9,06,2010)  fu discotecă în club la marinaru’ şi vreo câţiva tineri cu chef de harţă şi lipsiţi de femei s-au hotărât să-şi spargă câteva sticle de cap. Foarte frumos:  s-au luat doi, trei, n0uă…  şi-au sosit mascaţii cu bastoane şi le-au împins ălora o mamă de bătaie de toată frumuseţea. Calmante naturale, cică.

Au fost implicate urmatoarele: găşti de băieţi buni, bâte, pumni, droguri în aer liber, ceva sânge şi multă băutură. Ah, şi să nu uităm că tot la Marinaru’  s-au mai bătut şi in anii trecuţi nişte indivizi, iar acum vreo doi ani l-au caftit pe unu’ cu bolovani până l-au omorît.

Bineînţeles, acum aşteptăm şi comunicatul poliţiei ( ) – ca să fie şi subiect de presă. Poate se scapă cuvintele în apa Bistriţei şi nu mai apare.

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Fratele meu alb…tu ai inteles mesajul. Tu l-ai lansat, tu l-ai priceput. Noi suntem inca nedumeriti care-i subectu`

  2. @iris – reprezinti 33.3% dintre cititorii care au citit articolul si nu l-au inteles. Subiectul este un scandal intr-o discoteca din Bacau.

  3. daca s-ar face si poze sa vada lumea de ce n-ar trebui sa mearga acolo…pt ca e plin de cocalari, cioroi, pizipoance si interlopi ar fi super… s-ar duce lumea si pe la alte cluburi ca vara pt toata lumea numai marinaru exista cu toate ca sunt deschise mai multe.. si genul de muzica infect de la radio care-l auzi in fiecare zi in masina pt ca lumea e atat de proasta incat nu intelege muzica, ca pe o cultura ci ca pe o smecherie