in Blog, IT

Harta celor mai proaste străzi din Bacău

Zilele trecute am fost cu mașina la service ca să-mi schimb distribuția și mi s-a recomandat să-mi mai schimb un arc (rupt), un rulment, un amortizor, un telescop etc. În condiții normale, aș fi acceptat fără să comentez, dar mi-am amintit de câteva episoade din 2014. Atunci mi-am dus Corsa la service pentru o constatare, pentru că am mers mai bine de un an pe cea mai f#### stradă din Bacău: Milcov. Am schimbat cam tot ce se putea schimba, investind cam 3700 de lei. În februarie 2015, am dat-o cu 4000 de lei ca să-mi cumpăr un Punto.

Unele străzi s-au mai asfaltat, între timp, dar altele sunt distruse. Colac peste pupăză, pe Milcov s-au sistat lucrările și, cel mai probabil, va fi finalizat prin 2016.

Nu voi înjura Primăria, pentru că se mai fac unele lucrări de asfaltare, dar i-am desenat o hartă cu zonele care mă fac pe mine să plătesc câteva mii de lei pe an pentru confortul unei mașinuțe.

Am creat un sistem facil prin care pot să adaug foarte repede o stradă, atunci când observ că-mi zdrăngăne tabla pe mașina. Așadar, dacă vreți să mă ajutați puteți să-mi lăsați comentarii cu nume de străzi (alei, bulevarde), iar eu le voi desena pe harta interactivă.

Update – cei care doresc sa integreze harta pe site-ul lor, pot folosi codul embed, cu menționarea sursei (link către acest articol): 

<iframe style="width: 100%; height: 400px;" src="https://juverdeanu.ro/harta/" ></iframe>

PS: Pentru că folosesc un API de la Google și pentru că harta este interactivă, veți sesiza câteva limitări (se încarcă mai greu decât aplicația de maps). Dacă vor fi probleme, voi urca harta statică.

Write a Comment

Comment

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.