in Blog

Glod, noroi, ca la ţară.. la Bacău

Trăim în Europa. E bine. Este un continent educat. Trăim în România, ceea ce iarăşi este bine căci poporul român este unul educat. Trăim în oraşul românesc şi european ce poartă numele de Bacău. Aici este cam rău.

Când scoţienii au venit la Bucureşti au zis ceva despre complexul Ghencea: “Nu ne place aici. Este mult noroi, sunt multe bălţi şi este mizerie”. Iar asta când a fost vorba de un stadion. Oare ce-ar fi zis aceiaşi scoţieni când ar fi fost la Bacău şi ar fi găsit problema asta, în cantitate mai mare, dar la unităţile de învăţământ.

O mizerie care efectiv blochează accesul într-o şcoală de pe Alecu Russo:

0010-small 0017-small 0020-small 0011-small0008-small 0024-small

Sau poate o imagine care arată o cale dinspre Cornişa spre Universitate.

0004-small 0003-small

Se murdăresc papucii. Asta e principala problemă pentru că, domnii mei edili locali, vă comportaţi ca nişte împuţiţi, nu vă uitaţi pe unde acceptaţi licitaţii pentru asfaltare şi când vine o lucrare mai serioasă de făcut – tot noroiul se împrăştie peste papucii mei – căci muncitorii fac sex prin boscheţi în loc să muncească.

Iar astea sunt zonele ce tind către centru. Adică nu suntem în defavoarea societăţii. În dreapta ultimei imagini se află Central Plaza despre care am aflat cu toţii ca este situat într-o zonă centrală – la 20 de metri de mocrilă. În depărtare se vede falnică Universitatea Bacău – facultatea de Inginerie.

Aşa că – la mine la ţară s-a turnat asfalt – la voi ce s-a mai făcut?

Write a Comment

Comment

12 Comments

 1. era asfaltul bun dar nenorocitii astia au spart tot cu tevile lor.

  drumul de la scoala Alecu Russo era perfect pana in august 2009, dar acum arata ca un drum din varful muntelui.

  trebuie adus primarul si bagat cu capul in noroi.

 2. doar nu va mirati ? 🙂
  asa e la noi, inatai asfaltezi, dupa care vi cu vreo 2-3 tevi, dupa care trece anul si te apuci iarasi de asfaltat….. e o ordine deja fireasca a lucrurilor

 3. Mie pur si simplu mi se face greata cand mai vad astfel de lucruri,mi-au ajuns pana peste cap…dar putem face noi ceva ? Nu cred,deci va mai ramane doar sa va obisnuiti cu ideea ca insusi Romania este pe invers la capitolul logica.

 4. mi se pare ce exagerati. vizitez bacaul si vad un oras modern in care s-a investit mult. voi sunteti cei care stricati imaginea si putinul care este bun. minimizati pozitivul si va axati pe tot negativul. daca un oras intreg ar fi ok si ati gasi un rahat pe jos, tot pe ala l-ati poza.

 5. Acid Carboxilic – si eu vizitez Iasiul si mi se pare fantastic in care s-a investit mult si e modern si etc. Nu poti sa-mi zici mie ca stric imaginea unui oras – imagine pe care eu o vad in fiecare zi, pe care o simt pe papucii mei, pe cand tu vii doar o data din an in Pasti aici. Fa-te locuitor, stai 1 an macar aici – si atunci poti sa ma contrazici.

 6. primul comentariu e cel mai inteligent prosti au spart soseaua si acum ar trebui sa o repare merita bagat primarul cu capul in noroi ca nu are grija de viitorul nostru DECAPITATIL!!!!!!!!

Webmentions

 • Au reuşit: au asfaltat aleea adiacentă şcolii Alecu Russo. Foto | talentirosit.ro 6 decembrie 2010

  […] că mocirla nu va dispărea, elevii care locuiesc pe Milcov 110 fiind nevoiţi să înconjoare zona punctului […]