in Blog

Foto: IPB-ul a scăpat de stâlpi, se pune?

Stâlpii mei dragi au fost înlăturaţi la timp în urma acţiunilor demarate de către echipa IPB. Bine, nu se poate zice acum că o  întreagă echipă a depus “eforturi” inumane pentru a scăpa de acei stâlpi. De fapt, acela a fost testul pe care membrii l-au trecut, iar coordonatorul s-a ocupat.

Interesant este că stâlpii ăia au fost înlăturaţi cu vreo 5-6 telefoane. Fiecare individ de la o direcţie trimitea la altul care trimitea la altul etc. Culmea e că toţi ştiau de ei, ba chiar şi de  istoria lor şi niciunul nu s-a încumetat pe cont propriu să se ducă să-i zboare de-acolo. Cine ştie, poate aşteptau vreo căruţă din izvoare să vină să-i ridice fără efort. Sau poate au aşteptat şi ei să vadă cum se descurcă IPB-ul, că prea mare fast a fost cu intrarea lor pe “piaţă”.

Unde-s stâlpii?

Oricum, important este că Vişinel şi-a făcut datoria, după cum se poate citi şi pe site-ul împreunăpentrubacău.ro şi nu s-a lăsat împiedicat prea mult de sesiune. Termenul s-a păstrat, aşa că deja am acumulat puncte în plus faţă de alţi idioţi care promit şi nu se ţin de cuvânt. Că e un lucru mic, că e o scobitoare sau cine ştie ce porcării mai scot şmecherii bacovieni, nu e problemă. Nene – unde-s stâlpii? Îi mai vezi? Nu!

Mai multe detalii şi fotografii pe site-ul ipb.

Despre stâlpi se mai poate citi aici.

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Bravo, insa va rog sa nu mai folositi cuvinte gen “idioti, smecheri” pentru ca nu toti au o inima mare ca si voi. Violenta de orice tip (inclusiv cea verbala) naste violenta.

  2. Va multumesc uturor celor care sunteti alaturi de noi si va garantam ca nu va vom dezamagi. Incercam pe cat se poate sa facem ceva in acest oras si chiar sa incurajam ideea de implicare civica. In acest oras nu traiesc doar eu ci traim noi si impreuna trebuie sa facem ceva. Cu ajutorul dvs am garantia ca facem ceva.
    Va respect.

Webmentions

  • FOTO: Temele primăriei, tainele “terenurilor nimănui”, maşina care paşte şi parcul care nu merită iluminat « talentirosit.ro 10 februarie 2010

    […] dea nişte găuri acolo de unde au căzut stâlpii  (care au dispărut prin februarie datorită grupului IPB că stagnau undeva pe spaţiul “verde”). Ori se gândesc să ascundă cablurile care […]