Facebook Post: 2021-08-19T10:51:28

Câteva gânduri:
– Om fi noi, moldovenii, exotici, dar suntem și oleacă opăriți la c*r când se fac glume pe seama noastră.
– Eu am renunțat la masterat după ce mi-a fost dat să-nțeleg că etapa asta e o formalitate și că toată lumea va primi aceeași hârtie la final. În IT, cam orice hârtie de genul ăsta e mai mult maculatură, dar exoticul din mine n-a suportat ideea. Prin urmare, Florin Cîțu este mult mai calificat decât mine ca să fie prim ministru.
– Un politician de rang înalt din Bacău a distribuit zilele trecute un filmuleț cu un concurs de pălmuire între femei. Nu m-am uitat la clip, dar după ce am văzut că l-a șters, l-am căutat și am descoperit că după ce se pălmuiesc, se mai și pupă. Astrele arată că septembrie va veni cu un divorț materializat în funcții care să merite circul.
– Bacău Alert – aplicația aia cu care v-am obosit începând cu 2018, devine complet accesibilă pentru Bacău între 15 septembrie și 1 octombrie, iar softul va fi instalat ca proiect personal în comunele Dămienești (Bacău) și Joița (Giurgiu), unde vor fi moderate de indivizi care s-au ocupat de gâdilatul societății civile. Printre sesizările din Bacău, aș culege una chiar de pe pagina unui viceprimar care s-a cocoțat pe un pietonal distrus de pe strada Alunului ca să laude asfaltul de lângă.
Gata, la treabă că azi e joi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.