in Foto

Daily Mail vinde spanac: 70% din economia Bacăului este suţinută de frauda de la bancomatele Marii Britanii

Kerry Mcqueeney a publicat duminică, pentru Daily Mail, un articol din care reiese că 70% din economia Bacăului provine din frauda realizată de conaţionalii noştri la bancomatele din Marea Britanie.

“Detectivul şef, Paul Barnard, alături de Poliţia Metropolitană din Londra, a spus că a fost “indedit” faptul că 92% din cei care au fost arestaţi sau care au atras atenţia poliţiei în ceea ce priveşte frauda la bancomate, au fost de naţionalitate română. El a declarat pentru Sunday Times că: “Mulţi din sutele de români arestaţi în ultimele 12 luni sunt din Bacau sau au legaturi cu acea regiune.

Se presupune că 70% din economia Bacăului reprezinta venituri provenite din acte ilegale, a declarat un avocat român. Fluxul de numerar către acest oraş este atât de mare, incât un număr mare de conacuri au “izvorat” in zonă şi mulţi dealeri de maşini scumpe au ales să-şi deschidă reprezentanţă in această zona.”

Articolul este lung şi-l puteţi citi integral pe Daily Mail. Mai inedită mi se pare motivaţia prezentată de redactor, anume că avem prea multe conacuri şi dealeri de maşini scumpe.

Pe lângă asta, mai adăugăm cel mai corect avocat din lume, care este din România şi nu-şi dă numele unei publicaţii  de talie internaţională ca să-şi facă reclamă şi obţinem o invenţie de care s-ar arăta invidioşi chiar şi postacii Deşteptării.

O traducere puţin cenzurată găsiţi pe hotnews.ro

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.