in Romania

Dacă prostituatele îşi fac ONG…

Prostuţia ar deveni legală. În România au răsărit, după masacrul maidanezilor din Bucureşti,  mulţimea de ONG-uri care apără câinii de parcă ar fi mesii.

Un cititor de-al lui ContraSENS a zis că:  Parca autoritatile-s batute-n cap, nu vad cati caini sunt pe strazile orasului. Mai nou sunt si pisici, dar alea nu-s la fel de deranjante precum cainii comunitari. De fapt, autorităţile văd foarte bine că sunt câini în oraş, însă problema este cu un nivel mai sus. La guvern.

Uniunea Europeană, Guvernul şi electoratul

În Uniunea Europeană se pune bază mare pe ONG-uri. Că sunt voluntari, că ajută autorităţile şi că acestea reprezintă un număr mai mare de persoane. În România, guvernul tratează doar partea cu numărul mai mare de persoane. Prin alte cuvinte, este vorba de electorat.

Cum câştigă politicienii prin ONG-uri

Niciun ONG nu e format de o singură persoană, iar membrii unui ONG au, aproape întotdeauna, un spirit civic. Nu e cazul celor care militează pentru slugăreala câinilor comunitar pentru că ei au un spirit mai mult anticivic. Revenind la subiect, ongiştii votează, iar asta este important. Cel muşcat poate să aibă sau poate să nu aibă drept de vot.

Prostituatele şi drogaţii îşi pot face ONG

Îşi fac vreo 3 ONG-uri în fiecare oraş, vreo 2 proiecte de lege şi mâine veţi putea merge la curve fără probleme. Bonus: vă veţi putea droga de faţă cu minorii iar, dacă cineva se ia de voi, vor fi proteste la Bucureşti. Deci, DA!

 

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Webmentions

  • 10 articole care m-au făcut mândru în 2011 | talentirosit.ro

    […] Dacă prostituatele îşi fac ONG… […]