in Blog, Foto, Sport

Cum a fost la MagicBall 2013

16
MagicBall a fost o competiție occidentală. Mi-a plăcut. Un fel de serbare, cum zicem noi, doar că recitatul poeziilor a fost înlocuit de activități sportive, smulse de la un antrenament de baschet. Spun occidental și pentru că s-a folosit sistemul de joc prin care toți participanții au fost premiați. Un mod de a promova baschetul pentru prichindei în rândul părinților, ca ei să  vadă că sportul e mai imporant decât competiția.

Update: Fanii genului pot urmări un rezumat de 30 de minute:

Dacă timpul îmi permite, voi face și un mic montaj video din ceea ce am filmat la grupa mare. Până atunci, însă, vă las cu galeria foto postată pe pagina de facebook Divanul Adblog, partener media a celei de-a treia ediție MagicBall.

MagicBall s-a desfăşurat pe doua grupe de vârste 7-10 si 10-13 ani. Peste 80 de copii însoţiţi de părinţi, bunici si fraţi au participat la competiţia desfăşurată de Asociația Sportivă MAGICBALL. Echipa de antrenori care s-a ocupat de organizarea și pregătirea copiilor este formată din Alexandru Andonie, profesor educatie fizică, Gabriel Bărbuță student în anul III la FSMSS Bacău, Claudiu Nediță, student la master la FSMSS Bacău, aflați sub îndrumarea și coordonarea profesorului Ciocan Cătălin, lector universitar la FSMSS, Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău.
Toţi copiii participanţi au fost premiaţi cu un tricou, o diploma si o medalie.

Multumim Primăriei Bacău, Divanului AdBlog și tuturor celor care au fost alături de noi.

Write a Comment

Comment

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.