in Blog, Romania

Credeţi în manipularea în masă? Comentaţi

Apropo de minciunile care se scriu şi se difuzează, am încredere că voi, cei care citiţi talentirosit.ro, aveţi coloană vertebrală şi vă daţi seama că mass-media nu are nicio treabă cu realitatea. Uitaţi-vă la un meci de fotbal şi vedeţi cât înseamnă 500 de oameni pe un stadion. Apoi, gândiţi-vă că în Bucureşti sunt peste 2 milioane de locuitori.

Cum vă simţiţi să fiţi luaţi de proşti de nişte căcaţi cu ochi, care cred că a filma din anumite unghiuri câţiva protestatari şi a pune titluri muiste imbecile înseamnă revoluţie?

PS: Cine votează cu Diaconescu are capetele stricate.

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Da’ presa aproape mereu mananca cacat. Ea scoate oamenii in strada si tot ea se mira. Totusi, sper sa dea cancerul in “revolutionisti”…

  2. Da, cred in manipularea maselor ca forma de cistig a unei confruntari . Si media stie foarte bine cum s-o faca. Cuvintul si imaginea pot fi la fel de distrugatoare ca si orice alta arma .

Webmentions

  • Câteva cifre exacte | talentirosit.ro 15 ianuarie 2012

    […] în prima zi de proteste au participat între 1000 şi 4000 de persoane la protestul din […]

  • Care revolutie? « Surplus de satiră 15 ianuarie 2012

    […] multi trepadusi pun botul la ce se aude la televizor desi si acolo se mananca cacat. Cristi zicea aici despre manipularea facuta prin intermediul televiziunii. Pe facebook am gasit o poza facut de sus in […]