in Blog

Consiliul Local a făcut ‘căcuţa’: Lege chinuită împotriva motocicliştilor

Consiliul local a scremut o lege prin care interzice circulaţia prin Centrul oraşului a motocicletelor, atv-urilor şi aşa mai departe. Motivul: zgomotul infernal scos de lucrăturile dracului pe două roţi care au motoare ce scot zgomote insuportabile. Vai doamne!Există o lege în Codul Rutier care se referă fix la zgomotul pe care îl scoate o motorizată. De aia există o amendă. Dar ei în loc să dea amenzi, fac o lege şi îi bagă pe toţi în rahat.

Sau dacă o fac aşa, pentru că e mai bine şi cred ei că e mai civilizat, să pună domnule interzis de la Poşta nr 1 la Statuia lui Ştefan cel Mare. Ca să nu mai treacă ăla cu Davidson’ul şi să-l trezească pe edilul care are apartament în buricul târgului. Nu de una alta, dar dacă ei pun interzis de la Policlinica Veche, automat pun interzis şi pe 9 Mai (ca să ajungi pe 9 mai trebuie să treci prin furcă).

Mă rog. Şi pentru că suntem la capitolul interzis pe centru (că restul locuitorilor merită să fie frecaţi la ureche), ca să nu fie un rău mai bun, să pună interzis seara după ora 21. De ce să fie interzis şi ziua? Face consilierul siesta şi se simte stresat.

Şi, ca să demonstrez de ce o lege scremută din puţuri idioate: de ce să aiba interzis pe centru? Cetăţenii care locuiesc la periferie nu contează la fel de mult? Ei nu trebuie să doarmă noaptea? Sau cei din centru sunt mai firavi?

Răspuns: N-avem edili ofticaţi la perifierie. Doar pe centru, că acolo se plimbă ei cu bibiul duminică seara.

Apropo: pe mine mă stresează ăştia care au faruri cu xenon (mă chiorăsc noaptea) – nu daţi o lege să-i zburaţi şi pe ăia de pe centru? Ah, îmi cer scuze, voi aveţi ochelari de soare noaptea, nu vă freacă la stomac.

*titlul inspirat dintr-un articol al lui aghiuţă *informaţia dată de reporter liber şi preluată de edith.

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Bravo! Motociclistii sunt de acord cu tine! Acu’ la modul serios, nu se poate treaba cu amenzile dar am sa-ti explic in particular, printr-un exemplu.

    PS: Baga-ma in sperieti: de cand e valabila legea? :-s

  2. Bine că e voie să umble cu maşini vorbitoare de mesaje electorale în campanie, atunci nu se mai deranjează nime’, mânce’i ghipsu’!

Webmentions

  • Pentru de dimineață | aghiuţă 2 iunie 2010

    […] Talent Irosit n-are motocicletă, dar ar vrea să aibă și să se plimbe cu ea prin centru. […]