in Blog

Concursuri cu premii pentru elevii băcăuani

1. Librăria Glissando organizează concursul „Sarbatoreste primavara”. Toţi elevii sunt invitaţi să participe şi să trimită, până pe 17 martie, o creaţie (poezie sau proză) cu tema primăverii pe adresa concurs@librariaglissando.ro .

Câştigătorii vor primi cărţi în valoare de 100, 50, respectiv 30 de lei.

Regulamentul şi noutăţile despre concurs se pot discuta pe pagina de facebook a librăriei. Pentru că au fost multe cerinţe, s-au eliminat restricţiile de vârstă şi s-a prelungit perioada de înscrieri. Orice elev are dreptul să participe.

 

2. Asociaţia „Împreună desenăm viitorul” organizează un concurs prin care liceenii trebuie să prezinte o metodă de combatere a discriminării tinerilor instituţionalizaţi. Înscrierile se fac pe site-ul www.tineriiviitorului.ro până pe 21 aprilie. Tot acolo se găseşte şi regulamentul concursului.

Premiile oferite echipelor care au propus cele mai bune metode sunt: Premiul I – 500 lei; Premiul II – 300 lei; Premiul III – 200 lei si premii speciale, titluri onorifice si posibilitatea de a implementa proiecte în cadrul Asociatiei Impreuna Desenam Viitorul.

Write a Comment

Comment