Chrome ne aduce extensia pentru dislike pe facebook

După luni întregi de plătit acatiste, de făcut vrăji, de făcut genoflexiuni și farmece cu Mercedesa, Facebook-ul a obținut, în sfârșit, un buton de dislike. Evident, nu e o idee venită de la Marcel Zuckerberg, pentru că omul a zis că un retardat merită tratat cu respect și cu un buton de unsubscribe.   Pe de altă parte, nici facebook-ul n-ar fi la fel de prietenos dacă ar avea funcții atât de răutăcioase, iar asta este o chestie psihologică.

Google Chrome vine, așadar,  cu extensia Facebook Dislike, care va atașa un frate geamăn pentru butonul de apreciere. Astfel, fiecare cuvânt mutilat de „i”-uri, fiecare poză cu copchii spălați la c*r în chiuvetă, fiecare „votează-mă, votează-mă” va putea fi tratat cu respectul pe care-l merită*

Prin urmare, cei care vor să-și mai încarce browser-ul cu un briz-briz, care se dovedește a fi semiutil și bun de făcut mișto, pot descărca Facebook Dislike de pe pagina oficială.

(P) Faci parte din grupul menționat mai sus? Crezi că a pune poze cu oameni distruși de viață este un bun prilej pentru a strânge un like? Copiii bolnavi sunt o sursă de inspirație pentru a-ți comenta filozofia vieții? Crezi că limba română este o materie care nu ar trebui studiată în școli? Crezi că am pus prea mulți de „i” în cuvântul „copiii”? Click aici pentru a afla respectul pe care îl meriți.

PS: Credeați că numai heitărul știe să troleze?

2 comentarii

  1. Ironic, pentru acest modul ce se numeste „Dislike” eu as daca multe sincere like-uri!
    Nu de alta dar mi se pare oarecum corect ca fiecare membru al unui site sa stie adevarul!
    Tu nu ai o reclama ads google sau ceva in genul ca-ti multumesc cum se cuvinte printr-un simplu click?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.