in Blog

Ce înseamnă punctul G la femei? Întrebare de facultate la CTI.

Aşadar se mai ştie că pe la inginerie la universitate mai înveţi de punctul G, forţa G, viteza G, sau oricâte alte G-uri or mai fi. Partea frumoasă e că mai vine câte-o frază scoasă la iveală la un obiect de rasă a ingineriei şi anume la matematică.

Astfel aflu eu că prin integrabile Riemann se mai poate calcula şi un punct G, sau măr rog, ceva asemănător. Tragedia e că se mai trezeşte unu’ şi zice: da’ punctul G la femei nu aşa se face? Profesorul se uită şi râde. Acum subsemnatul are o dilemă. Cică – nu prea am dat la ora de sexologie prin liceu, dar totuşi- ce înseamnă punctul G la femei?

Tot ce ştiu sigur este că se poate calcula prin formule matematice. Aşa că afirm şi eu mai aşa, cu reţineri: Ce înseamnă punctul G la femei? Şi râde lumea. Râde şi profesorul. Dau întrebarea mai la studenţi – Ce înseamnă mă punctul ăla G?

Iată ce-mi zic studenţii:

“Păi nu ştii mă? E buricul.”

“-Mă dezamăgeşti mă. E chestia aia.. ştii tu.

-Vaginul mă?

-Da.”

“E centrul de greutate. Ca s-o ţii mai uşor, aşa, şi s-o-nvârţi”

Tragedie curată. Poveşti. Legende. Dom’le, ce naiba e punctul G la femei?

PS: De aia ne împarte PNL-ul cărţi gen “Erotica” în campanie.

Write a Comment

Comment

  1. Deci:cu o rigla gradata se masoara distanta dintre sfarcuri,si de la ele la buric.apoi se mai masoara distanta intre vagin si anus.se duce bisectoarea de la buric la dreapta care uneste sfarcurile si se imparte in doua parti egale.se imparte si dreapta dintre vagin si anus si se unesc cele doua puncte,iar dreapta se imparte din nou in doua parti egale.se afla coordonata gps a punctului si se imparte la greutatea exemplarului.rezultatul se imparte la pH’u pielii si se inmulteste cu numaru’ lu Avogadro,pentru a afla numaru de moli.acesta se inmulteste cu constanta gravitationala si se imparte la frecventa de pendulare a ovulului nefecundat,iar rezultatul e pozitia si dimensiunild punctului G in farazi ori metru patrat pe kilojoul. 😀 capis?

  2. =)) Florin le explica totul :))
    Toate au o logica… “G” asta, o fi defapt o multime de puncte?
    Relativitate: virgina= pct. G => nu mai e virgina = pcte. “G” 😉 :))