Ca faci cu o mâță maidaneză care schelălăie pe casa scării?

E duminică dimineață, ora 6:45. Ai avut o săptămână plină, cu vreo 3-4 ore de somn pe noapte. Nu vrei să mai faci nimic, așa că închizi telefonul și încerci să dormi mai mult. Poate apuci 8 ore ca să nu fii un zombie într-o altă săptămână de foc care va urma. Te-ai pus în pat pe la 23, ca orice om normal care și-a trăit ziua de sâmbătă, evident, la muncă.

Ora 6:47, o mâță începe să zbiare haotic pe casa scării. Face un mic cor, mai zgârie o ușă, după care începe micile inflexiuni vocale. La un moment dat poți jura că rage un copil de om, apoi o vacă, apoi Guță. Efectiv se aude un scârțit puternic. Ecoul de pe casa scării face ca volumul mâței să se amplifice.

Ora 6:52, te scoli din pat, abia vezi pe unde mergi. Înjuri un pic. Ieși pe scară și vezi mâța care se ceartă cu o ușă închisă. O iei de coadă, cobori 4 etaje cu ea, o alungi în stradă. Te întorci la 6:56 și te bagi din nou în pat. Din cauza oboselii îți țiuie puțin urechile și aproape că leșini.

Ora 6:58 concert a la mâță. De două ori mai puternic, de trei ori mai multe inflexiuni, de 4 ori mai mulți nervi. La aceeași ușă care stă închisă.

Așadar, ce poți face în cazul prezentat mai sus. Animalul nu are nicio vină și nu este violent. Doar zgomotos.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.