in Blog

Ca faci cu o mâță maidaneză care schelălăie pe casa scării?

E duminică dimineață, ora 6:45. Ai avut o săptămână plină, cu vreo 3-4 ore de somn pe noapte. Nu vrei să mai faci nimic, așa că închizi telefonul și încerci să dormi mai mult. Poate apuci 8 ore ca să nu fii un zombie într-o altă săptămână de foc care va urma. Te-ai pus în pat pe la 23, ca orice om normal care și-a trăit ziua de sâmbătă, evident, la muncă.

Ora 6:47, o mâță începe să zbiare haotic pe casa scării. Face un mic cor, mai zgârie o ușă, după care începe micile inflexiuni vocale. La un moment dat poți jura că rage un copil de om, apoi o vacă, apoi Guță. Efectiv se aude un scârțit puternic. Ecoul de pe casa scării face ca volumul mâței să se amplifice.

Ora 6:52, te scoli din pat, abia vezi pe unde mergi. Înjuri un pic. Ieși pe scară și vezi mâța care se ceartă cu o ușă închisă. O iei de coadă, cobori 4 etaje cu ea, o alungi în stradă. Te întorci la 6:56 și te bagi din nou în pat. Din cauza oboselii îți țiuie puțin urechile și aproape că leșini.

Ora 6:58 concert a la mâță. De două ori mai puternic, de trei ori mai multe inflexiuni, de 4 ori mai mulți nervi. La aceeași ușă care stă închisă.

Așadar, ce poți face în cazul prezentat mai sus. Animalul nu are nicio vină și nu este violent. Doar zgomotos.

screaming-cat-o[1]

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.