in Blog

Băcăuani blogări, comentatori, actori și politicieni – Nu mai fiți retarzi!

Nu știu cine v-a-nvățat pe voi să fiți prostalăi și să comentați sub anonimat, fără să vă asumați ceea ce scrieți. Aveți frica securiștilor? A cămătarilor? Vă prind țiganii în piață și vă taie dacă vă dați numele atunci când înjurați pe cineva?

Mie mi se pare că obiceiul prost a plecat de la un grup de  jurnaliști care cred că pot simula opinia publică. Ăștia se infiltrează pe la șuiete, cu politicieni, actori și alte grupuri defavorizate, unde dau sfaturi de „experți”. La rândul lor, politicienii fac ședințe de partid, și-i învață pe lipitorii de afișe să lase comentarii de-amboulea, neasumate, pe ziare, bloguri și rețele de socializare. Actorii, mai umili de felul lor, își fac profiluri anonime pe facebook și distribuie aiurelile lor sau ale altor retarzi – având baza că sunt protejați de anonimat și că vor schimba lumea.

Aș vrea să știu și eu ce școli de social media s-au făcut prin anii ’90 de s-au găsit acești experți, pe care eu îi bănuiesc a se pupa cu paranoia?

PS: Dragi blogări – atunci când înjurați pe cineva, nu mai folosiți sintagme de genul: „cineva de la primărie” sau „dosarul despre care știm deja” sau „se simt ei care sunt” – porniți și voi de la premisa că eu sunt prost și că habar nu am despre cine scrieți.

shutterstock_245736160sursa foto: idiot via shutterstock.com

 

Write a Comment

Comment

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.