in Blog

Azi, 175.000 de băcăuani s-au chișat sincron în sus

În februarie 2011, un grup de cetățeni, majoritatea reprezentanți ai presei, au protestat pentru închiderea societății Amurco (fostul CICh) din Bacău. Motivul era că s-au depășit de prea multe ori normele de poluare. Asta înseamnă că de fiecare dată când era ceață, în Bacău și în comuna Nicolae Bălcescu mirosea a pipi.

Reprezentanții societății au ieșit în față și au făcut mare tam-tam pe un dispozitiv nou, montat în vârful puțoiului care va regla poluarea. Bacăul va fi un oraș super-eco!

Azi, 31 octombrie 2011, după 7 luni, în Bacău miroase din nou a pipi. Cum nu putem învinovăți o scoietate care a primit autorizație de la nu știu care instituție de mediu, ajungem la o concluzie firească: 175.000 de băcăuani s-au chișat sincron în sus.

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Să brevetaţi tehnica şi să vă treceţi nîn cartea recordurilor…e unu’ greu de spart. S-au mai căcat 20 de milioane pe ei acum aproximativ trei ani, da’ asta-i cu totu’ altceva, e la alt nivel 😛

Webmentions

  • Amurco și micțiunea sincronă peste 148.000 de băcăuani | talentirosit.ro 31 octombrie 2011

    […] cei din afara Bacăului: imaginați-vă că vă treziți dimineața, plecați la serviciu prin miros de pișat de vacă, iar atunci când ajungeți la destinație vi se pare că toată lumea s-a scăpat pe ea. Iar asta […]