in Blog

Asociaţia “Împreună pentru Bacău” (IPB) nu se mai înfiinţează

Asociaţia IPB nu se mai înfiinţează din două motive:

1. Bălan Vişinel are un job nou la Bucureşti, o facultate şi, mai nou, va juca într-o piesă la Teatru Naţional. Se apropie un turneu mare şi aşteptăm să-l vedem la Iaşi candva prin vară. 

2. Eu am de asemenea un job nou, pe lângă alte două fără frecvenţă, o facultate şi încerc să îi ajut pe cât posibil pe băieţii de la Steagul Roşu, echipă din care fac parte având o funcţie mult peste nivelul meu.

Alături de Vişinel am decis că nu este timpul să ne mai chinuim, dat fiind faptul că nici financiar nu ne permitem să conducem un ONG, iar banii care s-au strâns pentru înfiinţare vor fi restituiţi membrilor fondatori. Deocamdată IPB va rămâne un grup de iniţiativă, site-ul va căpăta un caracter pur informativ şi vom rămâne cooperativi cu cei ce doresc să intervină în rezolvarea problemelor comunităţii.

 Obţinusem rezervarea de denumire, contractul de comodat, actul constitutiv, statutul, avocatul şi contabilul. Urma să obţinem câteva semnături, cazierele membrilor fondatori, contul bancar şi aprobarea de la judecătorie.

Nu e bai, acum ştim cum se face şi vom reveni când vom avea stabilitatea şi timpul necesar.