in Blog

Am lansat vtube.ro beta – site pentru fişiere video mai lungi de o oră, etc. Înregistrări limitate!

Deci, conceptul  vtube.ro este în felul următor – un site stil youtube.com, trilulilu sau 220.ro pe care să se poată încărca fişiere multimedia, printre care şi video, dar mai lungi de o oră. De ce? Păi site-urile de mai sus nu îţi permit să încarci filme care au peste 15-20 de minute.

Ideea de beta: se va permite unui număr limitat de utilizatori să îşi creeze cont, tocmai pentru a testa performanţele site-ului şi, implicit, ale serverului. Să zicem, deocamdată că vom permite unui număr de 50 de utilizatori care să se joace. Ei bine, ei au privilegiul de a testa site-ul şi oportunitatea de a ne comunica ceea ce nu li se pare în regulă.

Şi da, Beta are şi câteva probleme:

1. Nu avem instalate certificatele pentru yahoo – o parte dintre voi s-ar putea să nu primiţi mailul de confirmare. Nicio problemă, toate conturile vor fi activate de administrator în maxim 24 de ore, aveţi grijă doar să utilizaţi adrese de e-mail reale.

2. Avem câteva link-uri care nu duc acolo unde trebuie. Încă ne mai gândim şi aşteptăm sugestii.

3. Încă ne hotărâm dacă site-ul să fie tradus complet în limba română, sau să îl lăsăm în limba engleză pentru globalizare. Aşteptăm sugestii.

4. Are rost să codificăm linkurile, sau le lăsăm, iar fişierele să fie disponibile pentru download?

5. Site-ul fiind beta, ar fi bine să vă faceţi copie de siguranţă la fişierele încărcate, încă nu avem luxul de a garanta stabilitatea serverelor noastre (sunt vreo două, dar le luăm încet şi minţim populaţia) umilului nostru server de testare.

PS: Da, fiecare utilizator va răspunde personal pentru conţinutul încărcat. Nu ne băgăm peste voi, nici pentru voi! Toate reclamaţiile vor fi luate în considerare, la modul cel mai sever.

Pentru neclarităţi, folosiţi comentariile la acest articol, sau daţi-mi un e-mail la cristi-juverdeanu@talentirosit.ro

Write a Comment

Comment

Webmentions

  • Pentru de dimineață | aghiuţă

    […] Expert irosit a lansat un site gen youtube, pe care se pot încărca diverse fișiere. Mai mari și mai lungi ca în alte locuri. Deocamdată, varianta Beta. […]