in IT

Ai un calculator și vrei Windows. De ce?

Nu folosești utilitare speciale pentru Windows. Vrei facebook, email, probabil un procesator de text și jocuri care funcționează online indiferent de sistemul de operare pe care îl folosești. Nu vrei să dai bani pe o licență, preferi ceva gratuit, dar nu-i musai să fie piratat. Te poți uita la filme liniștit, nu primești virusuri pe stick și nu te gândești să formatezi din două în două luni. Prin urmare: de ce vrei neapărat să ai Windows?

Write a Comment

Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Pentru ca toata lumea e obisnuita pe Windows. Tineretul e capabil de a se adapta repede pe alte sisteme de operare dar vor in acelasi timp si jocuri asa ca raman tot la Windows, cei ce au trecut de copilarie ori au nevoie de utilitare speciale pentru Windows ori inca se mai joaca asa ca aleg tot Windows-ul, iar cei care folosesc calculatorul pentru ceea ce spui tu sunt in general cei trecuti de varsta a doua sau cei care abia stiu sa dea dublu-click. Cat de usor crezi ca le-ar fi sa se adapteze pe alt sistem de operare?

    Eu sunt utilizator de Windows pentru ca pe Ubuntu (sau alte OS-uri) nu am anumite programe iar placa de baza nu-mi permite un Hackintosh. 😀

    • E o chestiune de interfață. Un angajat, de exemplu, se poate obișnui să lucreze cu un Linux cu interfață asemănătoare, dacă așa i se cere.

  2. Eu nu mai vreau Windows cu toate ca de cativa ani il folosesc u licenta si am licenta si antivirus, am ajuns sa-l uras si am trecut la MAC OS.

    Cand treci la MAC OS nu cred ca mai vrei altceva 🙂