De ce nu e bine să fii prost pe internet

Cristian Ghingheș a scris pe blogul lui despre o tipă, as la învățătură, care își denigrează țara ca să fie în rând cu englezii. Motivul ar fi că tipa se duce în Anglia să studieze și nu vrea să fie confundată cu mine, un român prost, sălbatic și barbar. Nu-i voi da numele, ca să nu influențez rezultatul pe care-l voi prezenta puțin mai jos.

Ceea ce nu s-a gândit duduia este că jignind o nație de oameni, s-ar putea ca nația aia să te contracareze așa cum îi place ei: public. Iar pe internet, neamul ăsta prost și barbar îți va strica imaginea pe care tu singur ți-ai creat-o.

Un oarecare domn Popescu a urmărit subiectul lui Cristian și a făcut și el câteva precizări.

Astfel, când faci o căutare după numele individei, avem următorul rezultat:

Ea va zice, probabil, că România e de căcat și că nu-i pasă. Ei bine..

 

Pe lângă asta, blogul lui kristofer a mai generat și câteva reacții în socialmedia:

 

Prin urmare, vorbim de un reach extraordinar de mare, de unde deducem influența care va fi luată în calcul și de motoarele de căutare. Și, ca să facem o analogie a momentului:

Se pare că a fost un moment oportun pentru a te face de rahat.

 

14 comentarii

  1. Cand faci un atac la persoana, precum in politica, pentru ca ghinghes acolo aspira sa ajunga, normal ca atragi o gramada de comentarii anti si apoi starnesti un intreg scandal.dar daca asa stiti voi sa va remarcati…

  2. Salut Cristi. Eu stau in afara acestui subiect pentru ca oricat ar fi de scolit, omul tot mai face greseli! Nu ma mandresc nici eu cu Romania, insa nici n-o bag in pamant.

    Probabil ca fata despre care este vorba, a avut un moment in care n-a fost mandra de tara ei, a fost respinsa intr-o anumita chestie doar pentru ca e din Romania si uite asa s-a amplificat ura ei pentru tara si a recurs la acest mijloc pentru a o arata.

      1. Unde ti se pare ca a fost injurata o tara intreaga? In cazul in care nu ai observat, totul a degenerat de la bagarea in seama a asa-zisului blogger Cristian, care s-a gandit ca ar trebui sa ia atitudine si sa o faca pe fata sa isi schimbe poza de profil.

        Ce nu pare sa inteleaga nimeni e ca tipa nu a zis decat ca „nu tine la tara ei” = ceea ce nu inseamna ca injura toti romanii. Si poza ei de profil era in legatura cu dezbaterea din septembrie „eutanasierea cainilor ori ba”.

        Tot tamtam-ul asta nu arata decat cum chiar ar trebui sa fim injurati.

  3. Draga Cristi Juverdeanu,

    Ar trebui sa incetezi sa te faci singur de rusine, fiecare are dreptul la propria opinie, datorita unor motive personale nu” ca să fie în rând cu englezii”si „duduia „( apelativul folosit spunand ceva clar despre pseudo-intelectualitatea avuta) poate sa isi jigneasca natia cum are ea chef , desi nu a fost cazul.Subiectul chiar nu are nici o legatura cu asocierea ei unei imagini prezentate de tine( prost, barbar). Esti total pe langa subiect si doresti ceva atentie asupra blogului tau anonim si ai vazut oportunitatea cu aceasta „duduie” care nu a facut decat sa evidentieze un adevar. Get a fucking life!

    1. Cred că motivele ei sunt publice, după cum le-a prezentat și Aghiuță, dar putea să stea departe de subiect. E o mică ipocrizie în cazul ăsta, dar mă rog.. tu știi mai bine.

      Prostia pe care am prezentat-o eu în articol se poate (încă) repara.

    1. Motivul pentru care unii aleg sa vorbeasca din spatele tastaturii este evidentiat de patania A**** R****:
      Odata ce exprimi public o parere ce nu convine majoritatii sau celor cu putere „esti crucificat”.

  4. Imaginea postata de ea a mai fost postata de cel putin 10 persoane pe care le cunosc si din cate tin minte se refera la eutanasierea cainilor. Dintr-un anumit punct de vedere ceea ce a postat A*** R*** nu e o denigrare a tarii, e un adevar pe care il stie toata Romania, in special partea cu autoritatile corupte. Si nu inteleg de ce repeti faptul ca a facut neamul prost, nu a spus asta.
    Denigrare e ce faci tu prin titlul articolului, se cheama calomnie si ai putea fi dat in judecata daca cineva si-ar pune mintea.
    Mai mult, nu inteleg de ce la inceputul articolului spui ca vei pastra numele anonim si apoi il postezi?

    1. Nu am folosit numele ei în articol pentru ca imaginea ei să nu fie asociată cu blogul acesta în motoarele de căutare. Am zis că nu vreau să influențez rezultatul prezentat.

  5. Eu cred că fiecare pasăre pe limba ei piere. Nu contează motivele pentru care a făcut individa respectivă ce a făcut. Contează ce a ieșit.
    La fel mai cred că totul se plătește pe lumea asta, fie bun, fie rău. Greșești plătești. Cu toții am greșit și cu toții am plătit, într-un fel sau altul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.