Video: Viermi in apa de la robinet, în Bacău

În ultima săptămână, băcăuanii din zona Milcov au avut parte de apă „potabilă” de toate culorile: de la cappucino la cafea, de la crem la negru. Chiuvetele erau mai degrabă pline de nisip decât curate iar filtrele de la centralele termice au fost puse la încercare. Putem să ne mândrim totuşi că la noi curge… Continuă lectura Video: Viermi in apa de la robinet, în Bacău

Dumnezeu ia gaz de la Lukoil şi scrie preţurile-n frigider

… nu-i pamflet şi au camere de luat vederi dacă vor încerca să mă dea în judecată. O grabă năucitoare trimite un om grăbit cu loc de muncă la o benzinărie să schimbe o sumă modică de bani. Angajatul Lukoil, un bărbat pe nume Liliana, căci aşa s-a semnat pe bon, şădea bine mersi pe… Continuă lectura Dumnezeu ia gaz de la Lukoil şi scrie preţurile-n frigider

Lidia Rusu va scrie doar pe un blog personal

Lidia Rusu a decis că este timpul să meargă mai departe şi a decis să încheie capitolul talentirosit.ro . Astfel, ea va scrie, începând de astăzi, pe lrusu.blogspot.com, acolo unde speră să nu mai întâmpine dificultăţi în ceea ce priveşte libera exprimare.

Publicat
Din categoria Blog

O chestiune de olimpiadă: „Vezi că ai trecut cu pile până aici, pune-te pe învăţat”

… ca să vedem pe unde este învăţământul românesc la ora actuală, la nivel de olimpiade. Dacă până acum profesorii ştiau să-şi încurajeze elevii trecându-le note din burtă spre sfârşit de semestru sau, după caz, spre început, nivelul s-a mai schimbat şi a ajuns undeva pe la olimpiade. De la clasicul: „Da, nu prea ai… Continuă lectura O chestiune de olimpiadă: „Vezi că ai trecut cu pile până aici, pune-te pe învăţat”

Publicat
Din categoria Blog

Timpul pentru Iphone 4?

.. să zicem. Cu o viteză de procesare mai mare, design mai plăcut şi un transfer de date remarcabil, Iphone 4 îşi face intrarea pe piaţa din România cu un preţ ce concurează destul de bine cu Ipad-ul. Este, într-adevăr pe merit, dar se poate spune că este un produs un pic ieşit din timpul… Continuă lectura Timpul pentru Iphone 4?

O plimbare romantică pe Milcov: „doar stele şi maidanezi, iubito”

.. când mergi cu o fată superbă pe stradă într-o seară de sâmbătă. Ai stele pe tot cerul, o lună greu de găsit şi o mână fină de ţinut. Te uiţi la ea, îi zăreşti ochii ce se ascund uşor uşor în lumina opaiţelor de pe strada Milcov. Mai vezi doar reflexia stelelor, faruri de… Continuă lectura O plimbare romantică pe Milcov: „doar stele şi maidanezi, iubito”

Un laptop serios: Sony Vaio VPCEA1S1E la promoţie pe evomag.ro

… că am cam fost luaţi în râs până acum. Băieţii (da, susţin că la IT suntem buni) de la evomag au scos la ofertă un laptop mai pe gustul celor care lucrează în domeniu: un Sony Vaio  VPCEA1S1E. Cu alte cuvinte, avem de-a face cu un notebook care este capabil să înlocuiească un sistem… Continuă lectura Un laptop serios: Sony Vaio VPCEA1S1E la promoţie pe evomag.ro

Este nevoie de comunism, acum!

Nu ştiu câţi au prins regimul de altă dată, dar o poveste interesantă despre ceea ce s-a întâmplat pe vremea tovarăşului există şi sparge normele. Este scurtă. Prin anii 70, Ceauşescu a făcut un împrumut de la FMI. În anii ’80 a pus românii la muncă de le-a sunat apa în cap. Le-a dat bani,… Continuă lectura Este nevoie de comunism, acum!

Publicat
Din categoria Blog, Romania

Iluminat public pe bani cerşiţi, cum sună?

..ca o scurtă povestire irosită. Dom’le, ce-ar fi dacă noi am începe să iluminăm Bacăul prin fonduri structurale.  La propriu. Ne declarăm zonă defavorizată căci anumite contracte nu ne permit să punem şaişpe becuri pe strada Milcov, facem proiect de căţărat pe scări şi accesăm nişte fonduri. Eventual punem nişte cutiuţe prin Metro să se… Continuă lectura Iluminat public pe bani cerşiţi, cum sună?

Lecţie deschisă pentru motocicliştii începători

Revista www.motolady.info alături de barul „2 roţi” organizează duminică, 5 septembrie, de la ora 18 un eveniment unic pentru motocicliştii începători. Aceştia vor avea posibilitatea de a-i asculta pe cei mai experientaţi în ceea ce priveşte achiziţionarea unei motociclete şi implicaţiile conducerii unui astfel de vehicul.