Clienţii preţbombă.ro sunt daţi afară dacă sunt şi utilizatori RDS!

Scapare sau greseala intentionata? Absolut toti clientii site-ului preturibomba.ro isi pot pierde conturile si, implicit, banii in mod cat se poate de legal si in acord cu prevederile regulamentului de pe site. preţbombă.ro este un site de licitaţii pe internet prin care utilizatorii pot obţine obiecte de calitate la preţuri foarte mici, folosind un sistem… Continuă lectura Clienţii preţbombă.ro sunt daţi afară dacă sunt şi utilizatori RDS!

Popa, microfonul, difuzorul şi Dumnezeu băgat pe gât –

Afirmaţia cu „fiecare are dreptul să-şi aleagă religia” este una foarte eronată*. Adică este total inadecvată pentru un popor atât de credincios precum este cel românesc. Iată şi de ce: În Bacău, pe o anumită stradă Milcov, cineva s-a hotărât să-şi deschidă un lăcaş cult, dar nu oricum ci foarte aproape de un bloc. Pentru… Continuă lectura Popa, microfonul, difuzorul şi Dumnezeu băgat pe gât –

Cum să generezi un cod pentru un banner în HTML *for dummies

Un procedeu simplu, experţii m-ar înjura dacă ar citi acest articol, dar asta este. Pentru a crea un cod de banner pe care să-l dai la indivizi să-l urce pe site-uri sau să-l urci chiar tu pe site-ul tău, trebuie să ştii ceva HTML.  Pentru cei care sunt înafara subiectului, trebuie luată macheta de cod… Continuă lectura Cum să generezi un cod pentru un banner în HTML *for dummies

Diacriticele în adresele web. Prima observare pe deşteptarea.net cu Google Chrome

De ceva timp se tot zvonea introducerea diacriticelor în adresele web, probabil pentru extinderea numărului domeniilor disponibile sau pentru personalizarea mai precisă a acestora. Primul exemplu pe care l-am detectat a fost pe deşteptarea.net, site-ul unui blogăr anonim, folosind browser-ul google chrome.

Basarabenii şi-au tras festival cu muzică, lansare de carte şi tot tacâmul

Este vorba de ceva destul de interesant, dat fiind faptul că  se organizază în Bacău de către basarabeni. Ştiţi voi, ăia despre care se zicea că nu vor să fie români  şi că vor să fie independenţi că au limba, steag şi identitate proprie. Aiurea, ia uite ce fac băieţii noştri:

Publicat
Din categoria Blog

Şi uite-aşa se pârăsc angajaţii Kenvelo între ei: „Le purtăm, dar nu uităm gunoaiele, că nu suntem ţărani”

Am aflat printr-un comentariu de la un posibil angajat al unui magazin Kenvelo la articolul ăsta că s-ar putea lua ţoalele de către angajaţi, dar că sunt prea deştepţi ca să lase biletul pomenit în acest articol, în buzunar. Bineînţeles că se iau, se poartă, se curăţă, se spală şi se pun la loc. Mare pagubă,… Continuă lectura Şi uite-aşa se pârăsc angajaţii Kenvelo între ei: „Le purtăm, dar nu uităm gunoaiele, că nu suntem ţărani”

Întrebare de 20.000* de euro: Esteţi prostani*?

În cazul în care membrii partidelor menţionate în textul de mai jos sunt sado-masochişti: Îmi cer scuze! Acum e una să credem că suntem luaţi de proşti pentru că am ieşit din comunism şi sunt unii prea deştepţi care au ajuns acolo, de unde se poate lua un căruţ cu bani din buzunarul public- şi… Continuă lectura Întrebare de 20.000* de euro: Esteţi prostani*?

Echipa oraşului – Simbolul şi orgoliul pe meleagul bacovian

În Statele Unite, Statuia Libertăţii nu este o necesitate dar dac-ar dispărea, americanii ar simţi. Asta înseamnă un simbol. Cu toate înfângerile şi cu toate înjurăturile, cu toate blaturile şi cu toate retrogradările sau locurile cumpărate – echipa FCM Bacău a devenit un simbol pentru oraş. Dar asta nu s-a întâmplat pentru că a venit… Continuă lectura Echipa oraşului – Simbolul şi orgoliul pe meleagul bacovian

Un mesaj de la suporterii FCM Bacău

Prieteni …daca pana acuma nu v-am cerut nimic toata viata mea…a venit timpul sa va cer un singur lucru ! Probabil ati aflat ca Stavarache vrea sa trimita echipa in Liga III.http://bacausport.gsp.ro/stiri/2399/se-retrage-fcm-bacau-din-campionat.htm

Analiză naivă, fotografii şi câteva întrebări despre terenurile nimănui

S-a mai scris? Şi… s-a rezolvat ceva? Sau… măcar s-a aflat ceva? Pentru cei care nu ştiu, terenurile nimănui sunt acele terenuri din zona stadionului despre care s-ar fi zis că sunt private. Mai exact fostul orăşel al copiilor şi terenurile de antrenament despre care trebuie să înţelegem că le-a lăsat „patronul” în pârloagă şi… Continuă lectura Analiză naivă, fotografii şi câteva întrebări despre terenurile nimănui

Rembrandt, pianistul :))

O stângăcie naivă, un zâmbet şi o realitate: Cultura nu este bătută în cuie. „Atunci când Dumnezeu şi-a luat elicopterul şi s-a dus în Izvoare să se bată cu ţiganii, iar cei cu jurnale online s-au decis să scrie presa..” fraza nu are predicat. Concluzia: există sintaxe care nu necesită predicat iar, va să zică… Continuă lectura Rembrandt, pianistul :))

Dragi cititori, votaţi cu grijă: talentirosit.ro la roblogfest 2010.

Suntem înscrişi şi anul acesta la roblogfest, mai exact la vreo două categorii. Personal sunt conştient că nu vom câştiga însă orice loc ne va ajuta să creştem în ierarhia blogurilor naţionale.  Pe lângă noi,  mai participă unstory dar el va fi jurizat aşa că nu suntem în competiţie . Dacă mai ştiţi pe alţii anunţaţi-mă, poate le… Continuă lectura Dragi cititori, votaţi cu grijă: talentirosit.ro la roblogfest 2010.

O metodă bună de a obţine bursă socială pentru studenţi

Personajele din acest articol sunt fictive. Listele cu cei care au venitul 0 sunt reale şi se pot găsi foarte uşor. Este vorba de o sumă modică de vreo 200 de lei dată de universitate pentru studenţii fără posibilităţi materiale extraordinare. Nu este chiar aşa.

Publicat
Din categoria Blog